• Tecum

    Mest irriterande reklamen?

    Det finns så mycket dåligt att det är svårt att välja, men den mest korkade senaste månaden är Canal Digitals "reklam" med fotbollsspelaren som gör mål och sedan lämnar matchen, springer upp på läktaren och kysser en annan man. Så extremt ologiskt att man häpnar.

  • Tecum
    Deceree1 skrev 2017-12-28 00:29:23 följande:
    Den om skogen. Jag hatar den. Tjejen går omkring i skogen som om hon går på nån jäkla catwalk. Det ser urlöjligt ut. Och så ger hon ett träd en karatespark så den faller. Hon kan inte ens sparka rätt för det syns att hon träffar med benet och inte foten. När hon säger att man tom gör kläder av skog så får man se en catwalk i skogen, alltså den är så jävla löjlig så man blir vansinnig på den. Jag kan slå vad om att ingen av dom som har gjortreklamen har nånsin sett en skog på riktigt, än mindre gått i den
    Den är ju bra! Poängen är att skogen är till nytta för alla, även för en modemedveten tjej.
  • Tecum
    Ggrodan skrev 2018-01-07 17:33:05 följande:
    Tycker den är solklar, du gör mål och du blir lycklig över ögonblicket som du vill dela med din kärlek plus att det är underhållnings-reklam.

    Var är det inte logiskt menar du?

    Ts kom ej ihåg vilken kanal men säkert någon av de vanliga 3an, 4an eller 5an den visades ofta i samband med julen nu vet jag inte om den är kvar.

    Jag älskar tanka obemannat reklamen, humor! Särskilt när en ung kille ska leta sig runt med bilen.

    Nä det är inte många som förstår vilken reklam jag menar den var säkert så intetsägande att folk förträngt den. Den gick för 10- 15 år sedan kanske. Skulle vilja hitta den i ett klipp och se om jag tolkar den annorlunda idag. Den kanske bannades för att den inte höll måttet.
    Det ologiska är att en spelare lämnar aldrig laget och matchen för någon kärlek eller för något annat om inte vederbörande blir skadad eller utvisad. Det är att svika både laget och publiken.

    Det eviga reklamen för alla dessa spelbolag och kasinon är urtrist, det blir för mycket som är för lika varandra.
  • Tecum
    ALY538 skrev 2018-01-07 18:44:01 följande:
    Den näst sista bilden är så läskig. Känsliga tittare varnas. Jag fick nästan en hjärt attack av den!


    " target="_blank">

    Rädd blev jag inte men hon ser lite sur ut ibland. Vad vill hon sälja, shampoo eller mjällmedel...
Svar på tråden Mest irriterande reklamen?