Inlägg från: Anonym (Frustrerad) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Frustrerad)

    Min flickvän vill aldrig.

    Hej jag och min flickvän är runt 30. Hon är en underbar tjej på många sätt. Hon är väldigt kärleksfull där hon gillar närhet mycket precis som jag gör. 
    Hon tar ofta initiativ till kyssar, kramar osv och sexlivet är väldigt bra. Vi har varit tillsammans i snart tre år och hon har aldrig velat suga av mig. I början tänkte jag att det kommer senare men det gör det inte.
    Jag går alltid ner på henne för älskar henne och vill se henne njuta men jag vill så gärna själv få tillbaka. 
    Längtar verkligen. Mina ex hade inga problem att ge oralsex men min nuvarande vill aldrig!

    Jag är emot otrohet jättemycket men på senare tid har jag gått och funderat på det men samtidigt älskar jag min flickvän och det är just bara den här biten som är problem i förhållandet!
    Vad ska jag göra?

  • Svar på tråden Min flickvän vill aldrig.
  • Anonym (Frustrerad)
    Anonym (Våga fråga) skrev 2018-01-13 17:58:24 följande:
    Testa att be om det eller fråga varför hon inte vill.
    Har frågat henne många gånger, hon säger bara att hon inte vill eller orkar. Men ligga och låta mig slicka orkar hon iallafall? 
  • Anonym (Frustrerad)
    Anonym (Okej) skrev 2018-01-13 18:11:31 följande:
    Hon tvingar dig väl inte att göra det? Du gör det väl för att du vill?
    Om hon inte gillar det och inte vill göra det så får du antingen acceptera det eller göra slut och gå vidare.
    Självklart tvingar hon inte mig, jag gör det för hennes njutning. Hade väl tänkt att sin flickvän vill se sin partner njuta lika mycket. Hon är väldigt omtänksam som person.
  • Anonym (Frustrerad)
    Anonym (M) skrev 2018-01-13 18:14:22 följande:
    Det är inget fel inatt inte vilja ge oralsex själv men att gilla att få det. Däremot om du inte ville ge henne oralsex för att du inte får så är det inte okej att hon blir arg för det. Precis som det inte är okej att du blir sur/arg för att hon inte vill ge dig oralsex. Mab måste respektera vad ens partner vill och inte vill. Jämför med t.ex. analsex, säg att du gillar och ha analsex med henne där du är den som tar emot, hon gillar också det. Samtidigt skulle hon egentligen vilja att du tog henne analt också, men det vill inte du. Är orimligt av henne att bli sur över att du inte vill ta henne analt bara för att hon tar dig analt. Gillar du inte att ta henne analt så ska du ju såklart inte behöva göra det.

    Du får antingen välja att sluta ge henne oralt om det stör dig så mycket att hon inte ger tillbaka, eller så får du vara ärlig och säga att oralsex är en så viktig del för dig att du önskar öpper förhållande för det syftet alt. gör slut. Men var inte en skit som antingen går runt och är sur/arg på henne och/eller är otrogen.
    Finns det verkligen personer som älskar att få men aldrig ger tillbaka? Om vi vänder på det! Jag hade haft jättedåligt samvete om hon alltid gav mig en avsugning men jag gick aldrig ner på henne. 
  • Anonym (Frustrerad)
    Anonym (M) skrev 2018-01-13 18:48:08 följande:
    Det är klart det finns. Tror inte det är det vanligaste, men såklart finns det. Uppenbarligen. Din flickvän gillar ju att få men inte att göra själv.

    Okej, fast du du gillar ju att gå ner på henne. Blir liksom inte jämförbart då. Vad du vill är alltså att hon ska avstå från att få oralsex av dig? Att hon borde ha dåligt samvete? Känns som en rätt omogen syn, varför ska ni båda avstå något ni gillar (att hon blir slickad)?

    Som sagt, det är okej om du tycker oralsex är såpass viktigt att du inte kan tänka dig att vara utan. Men då får du lov att göra slut och hitta någon annan. Eller ha öppet förhållande om hon är okej med det. Men det är inte okej att din lösning är att ge henne dåligt samvete så hon gör det ändå eller är otrogen.
    Nej inte avstå, jag gör det frivilligt. Jag har ju aldrig försökt tvinga in snoppen i hennes mun, respekterar när hon säger att hon inte vill eller orkar. Men att säga att hon inte orkar när jag precis legat mellan hennes ben och gett henne orgasm är för mig obegripligt. 
    Om vi vänder på det, hon ger mig en avsugning och kommer, då hoppas hon säkert på att få det lika skönt men då reser jag på mig och säger, ja det var skönt, vad ska vi äta idag då älskling? Skulle inte hon känna sig besviken då och även tycka att jag var egoistisk?
  • Anonym (Frustrerad)
    Anonym (M) skrev 2018-01-13 19:44:15 följande:
    Tacka fan för det, hade du tvingat in din penis smackar vi övergrepp.

    Du hakar upp dig vad som du tycker är rättvist. Men det är inte så det fungerar. Prata med henne om huruvida hon faktiskt gillar/ogillar att suga av. För det är det det hänger på. Om hon ogillar det så spelar det ingen roll hur många gånger du slickar henne, hon ska inte behöva göra något hon inte gillar. Om hon säger att hon gillar det/tycker det är okej iallafall så får du fråga varför hon då aldrig vill suga av dig. Förklara att det känns lite konstigt och sårande att hon aldrig vill göra det på dig. Men, bara om hon säger att hon är okej med avsugningar, säger hon att hon inte gillar det så är det det. Slut på diskussion liksom, acceptera det bara.
    Jag skulle aldrig tvinga henne till någonting men vet hur skönt det är och saknar det så mycket.
    Jag har frågat henne om hon kan tänka sig suga av mig men då säger hon nej har jag sagt..
    Skulle aldrig lämna henne enbart för den biten, allt annat är jättebra mellan oss men tanken på att aldrig mer få uppleva en bra avsugning gör mig ledsen.
    Men visst analsex är hon inte värst sugen på men vi har det ibland så det är ju bra.
  • Anonym (Frustrerad)
    Anonym (M) skrev 2018-01-13 22:17:55 följande:
    Men har hon ju vart tydlig med att hon inte vill då får du acceptera det helt enkelt, sluta tjata/fråga om det. Känner du att du inte förstår varför så får du istället fråga varför helt enkelt. Inte fråga om hon kan änka sig att suga av dig, det har redan sagt nej på. Vill du veta varför får du fråga det istället, säg att du bara vill förstå hur hon känner kring det.

    Du kan inte tänka dig att lämna men du funderar på att vara otrogen? Då borde du lämna istället, eller köra med öppna kort - säga att avsugning är så viktigt för dig att du skulle vilja ha öppet förhållande. Vill du inte lämna och hon inte vill köra med öppet förhållande då får du bara ta och acceptera situationen för vad den är. Fokusera på sexet som är bra itället.
    Skulle aldrig klara av ett öppet förhållande, vill ha henne för mig själv och tanken på att komma hem och finna henne i säng med en annan skulle vara hemskt. Eller menar du att jag ska ta upp om att oralsex är viktigt för mig och fråga om det är okej att jag träffar andra tjejer som är villiga att göra det? Att hon är trogen men jag får njutning på andra håll ibland så att säga?
  • Anonym (Frustrerad)
    Anonym (M) skrev 2018-01-13 23:16:13 följande:
    Haha, det kan du ju våga fråga om du vill. Personligen hade jag fasiken funderat på om jag verkligen ville vara med en person som ville ha öppet förhållande åt bara ena hållet för sin egen skull. (Vill inte ha öppet förhållande alls, men hade en partner lagt upp det som så du är inne på hade jag blivit väldigt fundersam över om detta är en person jag kan vara med)
    Ja hade hon lagt fram det för mig så hade jag aldrig gått med på det och det gör väl inte hon heller.
    Jaja jag får helt enkelt försöka komma över det! Skönaste gångerna jag kommit är i tjejens mun så man saknar de gångerna.
  • Anonym (Frustrerad)
    EnAnonumius skrev 2018-01-14 10:11:04 följande:
    Du kan inte tänka dig ett "öppet förhållande" för du vill ha henne "för dig själv".
    Men du är så otroligt dum att du FUNDERAR på att vara otrogen för att få en avsugning.

    Det SKA vara samma regler i ett förhållande för båda part.
    Vill du ha andra vid sidan av så skall din tjej få samma rätt att ha det.
    Det finns inget som heter "men jag ger ju det hon vill ha men jag får inte det jag vill ha".

    Om DU anser att din tjej skall vara dig exklusiv men du skall kunna skaffa "tillfredsställelse" på annat håll så skall du göra slut och vara singel tills du har mognat och inser vad ett förhållande handlar om.


    Ja det var dumt av mig att föreslå något sådant men vill bara att du ska förstå att det betyder mycket för mig. Kollar en del på filmer där tjejen ger oralsex och tänker på mina ex, aldrig kommit skönare och vill så gärna uppleva den känslan igen. Det är svårt när man har en flickvän som vägrar. 
    Jag kanske är egoistisk i mitt tänkande men så många gånger som jag slickat henne och märker hur mycket hon njuter. Hade hoppats att hon hade velat se mig njuta lika mycket.
  • Anonym (Frustrerad)
    molly50 skrev 2018-01-14 17:13:10 följande:
    Men har du försökt prata med henne om det här och frågat varför hon inte vill?
    Hon kanske inte tycker om att få satsen i munnen och då är det bara att acceptera.
    Hon kanske gärna skulle suga av dig,men gillar inte tanken på att du ska komma i hennes mun. Har du tänkt på det?
    Kan du acceptera en avsugning utan att få komma i hennes mun?
    Om inte så får du antingen acceptera att leva utan det helt eller lämna henne.
    Hon har inte sagt anledningen. Vet inte om hon någonsin gett oralsex. Hon har inte gett mig iallafall under vår tid tillsammans. Frågar om hon vill ge mig men hon säger nej varje gång.
    Grejen är att jag vill gärna komma i tjejens mun, inte dra ut den när jag känner att jag börjar komma, utan när det är som skönast så bara händer det. Får rysningar bara jag tänker på det.

    Ja jag får väl acceptera ett liv utan njutning och tillfredställa hennes behov.
Svar på tråden Min flickvän vill aldrig.