• Primavera

    Äggdonation i Spanien, ska vi följas åt?

    Har gjort äggdonation i Spanien, på IVI alicante. Först var vi i Barcelona men kände att vi inte blev rätt omhändertagna så vi flyttade till IVI alicante där det fungerade mycket bättre. Är gravid nu i v.21.

  • Primavera

    Hej,

    Gjorde en insättning och blev gravid direkt. Innan insättning gjorde jag vul flera gånger för att möta slemhinna och se att allt var ok. Även efter insättning får man göra vul för att om graviditeten går åt rätt håll. Förutsatt att man får bra resultat på hcg-provet som man tar efter en insättning. Jag lyckades hitta en gynekolog som gjorde alla vul, dock privat vilket också kostade en del.


    Längtarefterdighelatiden skrev 2018-01-25 12:07:45 följande:

    Grattis till graviditeten! Hur mår du? Var det din första insättning? Hur gjorde du med vul efter insättning, hade du kontakt med någon klinik innan insättningen? Den klinik jag gjorde ivf på har svarat mig att de kan i mån av tid och det känns ju osäkert...


  • Primavera

    Gjorde ÄD på IVI Alicante Och fungerade jättebra. Allt väldigt smidigt och professionellt. Har en dotter på 2 år. Satte in två embryon och ena överlevde och blev till vår dotter. Inga kvar till frysen av 19 ägg men gjorde inget eftersom vi var nöjda med ett barn. Blev dock spontant gravid och har idag även en lite pojke på två månader.

Svar på tråden Äggdonation i Spanien, ska vi följas åt?