Inlägg från: Fröken lillasyster |Visa alla inlägg
  • Fröken lillasyster

    Äggdonation i Spanien, ska vi följas åt?

    Vi åker till Alicante om två veckor för ett första möte på Instituto Bernabeu. Vill gärna höra mer om hur det funkat på IVi, är du nöjd med dem Spain? Har de något ?garantipaket??

  • Fröken lillasyster

    Hej, vad roligt att det är fler som är på gång i Spanien. Vi valde att åka till Alicante och Instituto Bernabeu. Vilka kliniker går ni andra på och hur långt har ni kommit i era processer?

  • Fröken lillasyster
    Lenze skrev 2020-10-04 11:53:13 följande:
    Hej, vad spännande. Hur var ditt intryck? Är det äggdonation?
    Det var för äggdonation vi var där. Har läst om och jämfört många kliniker och varit i kontakt med flera men inget kändes helt rätt och det var småsaker jag inte kände mig helt nöjd med i kommunikation, svar och tillvägagångssätt på de olika klinikerna. Hade inte tänkt mig Spanien överhuvudtaget utan var mer inriktad på Tjeckien men så läste jag på IB:s hemsida och var i mailkontakt med dem och de kändes så proffsiga!
    De har också ett bra garantipaket som vi ville haft men tyvärr inte fick pga fynd i min livmoder, men sammanfattningsvis känns läkarna noggranna och kunniga!
  • Fröken lillasyster
    Hoppassåklart skrev 2021-04-21 09:36:11 följande:
    Väldigt nyfiken på dina erfarenheter och hur du upplevt kliniken i Alicante?
    Hej! ursäkta att mitt svar dröjt, har inte varit så aktiv härCool När jag letade klinik så hade jag först inga tankar på Spanien och en stor anledning till det var att jag upplevde att klinikerna där generellt var dyrare där än i andra länder. Hade andra kliniker högst upp på listan men det var olika saker med dem som gjorde att det inte kändes helt rätt och det var så jag tänkte, att när jag hittar rätt klinik kommer det verkligen kännas rätt på alla sätt. Läste lite om IB i någon tråd på nätet och kollade in deras hemsida, slängde iväg ett mail och fick snabbt svar och allt kändes så proffsigt och bra genomtänkt! (Jag var då främst intresserad av deras garantipaket som lät väldigt bra.)

    Att valet för min del föll på just Alicante beror på att det går direktflyg dit från min stad. Tycker att all konversation med dem skötts väldigt bra, de hade full koll och allt gick snabbt och smidigt. Likaså när vi var på kliniken. Varit där flera gånger då det upptäcktes vid en hysteroskopi att jag hade sammanväxningar i livmodern. Så totalt har jag varit på kliniken fyra gånger och de läkare jag har varit i kontakt med har känts väldigt kompetenta.
    (Dock har jag inte gjort min ÄD hos dem då pandemin kom emellan och vi inte kände att vi ville resa till Spanien under rådande läge.)

    Hur har det gått för dig? 
Svar på tråden Äggdonation i Spanien, ska vi följas åt?