• Jooosen

    Vi som försökt med första barnet ca 1 år

    Långväntanefterdig skrev 2018-03-29 18:36:31 följande:

    Vi får svar nästa vecka. Vi båda är inställda på det värsta! Så himla segt...... blir så jäkla deprimerad. Inte mycket att göra åt... visst blir mab galen av alla månader som susar förbi?


    Trisst! När ska du ha menshelvetet? Ja månaderna susar förbi o känns som jag börjar bli en gammal hagga haha ... o varför känns d som alla man känner är på smällen nu!!
    Försöker med första barnet sen april 2017
  • Jooosen
    XAHHA92 skrev 2018-03-29 22:38:34 följande:

    Varför är man så dum mot sig själv och tar ett test flera dagar innan bim....!? Och varför fortsätter man beställa hem test när man uppenbarligen inte behöver det för man blir ju aldrig gravid. Vi har lagt över 10.000kr på tester, piller och krämer och till vilken nytta!? Fan vad trött jag blir på mig själv och min dumma kropp!


    Ja vet man är så knäpp men det finns alltid ett litet hopp någonstans. När ska du ha mens? Ja pallar inte ta gravtest längre pga att ja bara blir besviken. Men vet hur jäkla svårt det är... idag ska ja träffa två vänner som har barn på några månader... tar verkligen emot alltså :/
    Försöker med första barnet sen april 2017
  • Jooosen

    O stackars dom i andra bimtrådar där det inte tagit sig på två månader o dom är typ oroliga... man ba tjena!! Är inte med i några sådana trådar längre men smygläser ibland!


    Försöker med första barnet sen april 2017
  • Jooosen
    bebis2018 skrev 2018-03-30 15:40:16 följande:

    Positivt test.... håll tummarna! Börjar ge upp nu då jag mår skit! paniken o stressen bara växer dag för dag då jag snart blir 34 o fortfarande är barnlös :(


    Ja håller tummarna stenhårt!!!
    Försöker med första barnet sen april 2017
  • Jooosen

    En enorm (sorry) geleflytning nyss på pappret. Bara cd 10 brukar ha äl dag 15-16... kan det komma så tidigt eller är ägglossning kanske tidigare denna månad? Vad tror ni?


    Försöker med första barnet sen april 2017
  • Jooosen
    LillaAw skrev 2018-03-31 10:33:32 följande:

    Jag brukar få sådana flytningar några dagar innan äl :) om du inte ta äl test så hade jag börjat ha sex varannan dag så man inte missar den!


    Okej tack! Ja skiter i test denna månad o tänkte gå på just flytningar haha men blir lite förvirrad. Nåväl bara att försöka få till det några ggr nu framöver som du säger :)
    Försöker med första barnet sen april 2017
  • Jooosen
    Långväntanefterdig skrev 2018-04-01 20:08:20 följande:

    Ja då var mensen här. Inte helt otippat. Men hade ju hoppats. Så klart. De gör man ju varje gång. På onsdag får vi kansle veta vad felet är.. nästan värre om dom inte hittar nått alls så man får försöka å försöka å försöka månad efter månad... vi får se helt enkelt. Hoppas de går bättre för er andra.


    Fy va trisst... nu när ni visste att ni låg rätt tidpunkt o allt :( ja man vill nästa ha något som isf går o rätta till eller bara för sakens skull veta varför det inte går..
    Försöker med första barnet sen april 2017
  • Jooosen
    XAHHA92 skrev 2018-04-01 22:34:56 följande:

    Helvetes jävla skit. Början på mens nu ikväll. Jag var inte heller en av dom som hade turen att bli gravid efter en spolning. Ibland känner jag för att gömma mig i ett mörkt rum & sätta där för resten av mitt liv, skämmas över att jag som kvinna inte ens kan bli gravid....... jag hatar min dumma kropp!!


    Fan tråkigt avslut på påsken :(... ja det enda man vill just nu är vara att bli gravid. Inget annat spelar typ nån roll!! Jag är på cd12 och känns som äl redan är på g trots cykel på 28 dagar. Brukar ha äl dag 16 typ... skiter i stickor denna månad. Men jobbigt när man inte vet exakt. O vi är inte direkt dom som har sex varannan dag normalt sätt heller :/
    Försöker med första barnet sen april 2017
  • Jooosen

    Idag är en sån dag då ja bara legat hemma o tänkt på graviditet. Jag vill det såååå mycket. Har aldrig velat något så mycket. O då är jag inte ens en barnmänniska egentligen och för några år sen kändes detta så långt bort. Det känns nästan som ja vill det ännu mer när det faktiskt inte har gått hittills. Den här frustrationen i kroppen gör mig galen. Har ägglossning snart tror jag men orkar inte stressligga längre. Min sambo vet inte ens om att det närmar sig. Berättar ni när ägglossningen är?


    Försöker med första barnet sen april 2017
  • Jooosen
    Guldigatre skrev 2018-04-02 20:02:37 följande:

    Vi har försökt i snart ett år genom att inte använda skydd. Men aktivt genom att försöka pricka in ÄL i 6 månader genom att jag beräknat när den borde vara. Från och med 2018 har jag dock använt ÄL-test och inte fått utslag på dessa...

    Började efter sista mensen med Clear Blue advanced som mäter Östrogen och LH. Än så länge bara fått ökat östrogen utslag på testet.

    Om det inte vore att jag är 35 så skulle jag inte stressa så mycket tror jag, men vad vet jag. Varje menstruation känns som att tiden tickar iväg.

    Planerar att kontakta värden men pga 7 kg över normalt BMI så skulle de inte utreda mig eller påbörja utredning, står att man måste uppfylla alla krav och det uppfyller ju som sagt inte jag. Sedan blir det sommaruppehåll i alla utredningar så till hösten, om det inte skett på naturlig väg.

    Skulle bara kännas som en enorm lättnad om jag åtminstone fick bekräftat att ÄL var på väg genom ÄL-test så jag visste att det åtminstone fungerade på mig. Har varit gravid en gång tidigare men för många många år sedan så vid en tidpunkt har det gått, men som sagt yngre då :P


    Hej! Ja det där med äl är svårt. Vissa verkar ju inte få utslag fast de har ägglossning. Är din mens regelbunden? Så du måste egentligen gå ner 7 kg innan utredning? Du kan säkert klara det till efter sommaren isåfall :) kram!
    Försöker med första barnet sen april 2017
Svar på tråden Vi som försökt med första barnet ca 1 år