Inlägg från: Långväntanefterdig |Visa alla inlägg
  • Långväntanefterdig

    Vi som försökt med första barnet ca 1 år

    Jooosen skrev 2018-02-08 22:14:10 följande:

    Hur går det hörni? Bim om 7 dagar. Känner mig precis som vanligt typ. Blir stressad av familjeliv. Dock inte grupper som denna. Men funderar kanske på att försöka pausa lite härifrån. Fast det kommer säkert bli skitsvårt..


    Jag blir också stressad. Men inte av denna jag heller. Men bim februari är ju en hensk tråd hahaha..... jag såg inte din fråga försen nu, ja det var tyvärr mensen som kom :( beställt äl tester nu för å köra med nästa äl då. Blir också sista besöket innan undersökning. Ska bli så jäkla skönt å få lite svar på varför det inte tar sig. Förhoppningsvis!! Värsta är ju nästan om allt ser bra ut men det ändå inte går. Läst om jättemånga som blivot gravida direkt efter spolning. Hoppas på samma för mig..
  • Långväntanefterdig

    Sitter hemma med tant röd & ett glas vin. Idag berättade en vän att hon är gravid..... jag blir så jäkla ledsen såna här dagar... knappt så man kan bli glad. Så jobbigt :(

  • Långväntanefterdig
    Hedblomster skrev 2018-02-09 19:53:43 följande:

    Fy jag förstår dig:( håller alltid god min och säger grattis men sen går jag hem och skriker i en kudde och gråter typ...


    Eller hur, så himla jobbigt :(

    Jag hoppas det blir vår tur snart :(
  • Långväntanefterdig
    Jooosen skrev 2018-02-09 20:35:59 följande:

    Urs det är inte klokt hur hårt det tar :( ... alla runt mig blir typ gravida nu??? Wtf. Sitter just nu med ett glas rött ensam hemma o kollar fl. kram <3


    Jag veeeet..... å min kompis sa "åh vi försökte ett tag- 4 månader "...... en annan har kört på ett jäkla år. Livet är orättvist ibland :'( styrkekram till oss!
  • Långväntanefterdig
    Jooosen skrev 2018-02-15 19:43:01 följande:

    Nej kommer inte testa. Mensen kommer nog imornbitti. För mina bröst ömmar knappt. Brukar vara ett tydligt tecken när bim närmar sig. Haha tack för tummarna. Är dina äl test negativa nu?


    Hoppas mensen håller sig borta & att ni har lyckats denna gången!!
  • Långväntanefterdig
    Jooosen skrev 2018-02-16 08:20:38 följande:

    Så kom mensen imorse. Haft såååå ont i magen inatt. Fyfan säger ja bara. Ja måste få hjälp nu för o lugna mig. Måste ringa för utredning. Något är galet på mig eller min sambo. ..


    Åh vännen ?

    Ring och boka tid!!!

    Ett tips- boka på privat klinik för de första undersökningarna (då får ni utan väntetid veta om eller vad som är fel) sen kan man välja att dom skickar en remiss till landstinget. Kostar inte så mkt att gå privat, räkna med 3-4 tusen max och sen kan man ju som sagt remittera för att få resten gratis.

    Personligen pallar jag inte vänta på att få lämna prover och stå i den långa kö som landstinget har (kan ju räcka med spolning vilket görs privat) vi hat iaf valt denna vägen och slipper kön som sagt. Kram på dig.
  • Långväntanefterdig
    Jooosen skrev 2018-02-16 15:09:22 följande:

    Tack!! Bor du i Sthlm? Tänkte om du har nåt tips på privat? Har fått rekommenderat Sophiahemmet men fattar inte riktigt vilken kategori de tillhör...


    Tyvärr inte , Göteborg här.

    Vi kontaktade kvinnokliniken här. Men måste va rätt lätt å googla på tänker jag?? Va inte rädd för å ringa runt å kolla! Som finns till för å hjälpa! Kram å lycka till!
  • Långväntanefterdig
    Jooosen skrev 2018-02-20 18:59:50 följande:

    Åh hoppas det är din kropp som inte reagerar på gravidhormon!! Känner du av något annars? Typ mensvärk ömma bröst osv? Ja du har helt rätt. Skulle vara så jäkla skönt att ringa första samtalet men ja drar ut på det... måste snacka med min kille o förklara att jag verkligen vill ringa... som du säger tar det ju lång tid så lika bra att ringa..


    Åh men har du inte fått ringt än vännen ? Prata med din kille så fort du kan! Det tar sån tid som sagt!
  • Långväntanefterdig
    Hedblomster skrev 2018-02-22 11:17:26 följande:

    Skitsamma, jag mailade precis kliniken och frågade iaf. Hoppas dom svarar att vi kan komma direkt till landstingstaxa haha.


    Ja men det stämmer att de e landstingstaxa , men sen kostar proverna så du vet. Typ spermaprov, blodprov å så, 900 skulle vi få ge för det så kolla priserna innan så ni inte får en chock :)
Svar på tråden Vi som försökt med första barnet ca 1 år