• Äldre 28 Jan 21:25
    235785 visningar
    2783 svar
    2783
    235785

    Vi som försökt med första barnet ca 1 år

    inez898 skrev 2018-01-27 08:25:12 följande:

    Alltså herregud. När jag tempade imorse fick jag ett meddelande som sa "Grattis, dina data indikerar att du kan vara gravid!". Jag väckte min sambo och berättade, sen testade jag. Två streck kom fram direkt. Jag har aldrig nånsin under hela detta år fått två streck. Kan inte fatta att det är sant. Ett helt år utan ens i närheten av ett plus och nu plötsligt detta. Dessutom trodde vi inte ens att vi träffade ÄL denna månad (och CB säger 3+ så ÄL var nog tidigare än vad jag trodde?). Det är såklart stor risk för missfall mm så jag vågar inte tänka så långt framåt, men jag kan åtminstone uppenbarligen bli gravid!!! Bara det är mer än jag vågat hoppas på. Tack för allt ert stöd under detta år, det har varit helt ovärderligt <3 Går detta åt skogen så kommer jag tillbaka! Hoppas av hela mitt hjärta att ni också plussar snart!!! <3


    Har chocken lagt sig lite idag? :)
    Försöker med första barnet sen april 2017
  • Äldre 29 Jan 15:29
    #84
    inez898 skrev 2018-01-28 23:16:58 följande:

    Haha nej typ inte! Känns fortfarande helt overkligt. Men jag känner mig jätterädd. Har ganska mkt flytningar och så fort jag känner en flytning så tror jag att det är blod och tänker "nu är det kört fan fan fan fan!!" så går och kollar i trosorna hela tiden haha. Är jätterädd för att få missfall och sen att vi inte ska få fortsätta vår fertilitetsutredning utan att vi ska få kämpa ett år till på egen hand... vet inte om jag skulle orka ett år till utan hjälp efter detta året som varit! Men försöker att tänka positivt, det är ju ändå detta vi kämpat för :) håller tummarna för dig!! Läste att du inte känner nåt denna månad men hoppas att det går ändå!


    Ja det förstår jag verkligen! Nu när man kämpat så jäkla länge! O man kan ju inte stänga av oroshjärnan direkt.. okej det är så drygt när man försöker så gör det typ ont o ha sex... men bara o härda ut antar jag. Äl på fredag! Har förvarnat min sambo så han e beredd på ligga i veckan haha! Kram
    Försöker med första barnet sen april 2017
  • Äldre 29 Jan 20:48
    #87
    Hedblomster skrev 2018-01-29 18:32:59 följande:

    Förstår dig:( Känns verkligen som om man kommer försöka föralltid. Kan absolut inte föreställa mig att få vara gravid (en lyckad graviditet iaf)...

    Själv fick jag som beräknat mens idag. På jobbet. Fick försöka hålla god min.


    Urs så tråkigt :( <3
    Försöker med första barnet sen april 2017
  • Äldre 31 Jan 10:42
    #90

    Beräknad äl på fredag. Inga tydliga äl flytningar än dock. Liten stegring på äl test men ingen glad gubbe än. Bara inte äl uteblir. Har man ju inte tid med!! Sex i lördags söndags. Planerar ligga idag och på fredag. Inplanerat schemasex here we come suck! Kram på er allihopa


    Försöker med första barnet sen april 2017
  • Äldre 2 Feb 13:58
    #96

    Pos äl test igår torsdag och idag fredag. Sex lördags söndags onsdags och idag. Planerar även in imorn. Måste ju fan räcka ...


    Försöker med första barnet sen april 2017
  • Äldre 2 Feb 17:16
    #99

    Ja hoppas nuuuu :/


    Försöker med första barnet sen april 2017
  • Äldre 4 Feb 16:15
    Långväntanefterdig skrev 2018-02-04 15:27:55 följande:

    Hej tjejer.

    Bim -4.

    Igår å i förrgår har jag haft två små blödningar vid toalettbesök. Mycket märkligt.. och idag helt plötsligt ömmar mina bröst???

    Vågar inte ens säga till sambon så han får upp hoppet. Men jag tänker ändå att det kan vara symtom??

    Aldrig ont i brösten annars eller har blödningar.. Ändå tänker jag att det bara är i mitt huvud samtidigt. Vågar inte ens få upp hoppet..... vågar inte testa heller haha..... bara en lååååång väntan nu dessa dagar. Mens i veckan eller inte.. fortsättning följer.

    Hur går det för er andra?


    Å spännande ändå! Men förstår att du inte vågar hoppas. Men allt som händer i kroppen som inte brukar ske går man ju igång på haha! Håller tummarna för dig!! Är på äl+2. Hade aldrig sex igår tyvärr (dagen efter äl) vilket ja har lite ångest för. Men orkar inte hänga upp mig för mkt på det. Hade ändå sex två dagar innan och samma dag.
    Försöker med första barnet sen april 2017
  • Äldre 4 Feb 16:36
    Långväntanefterdig skrev 2018-02-04 16:18:50 följande:

    Tycker ändå att det ni fick till borde räcka.

    Vi har också legat på men man önskar alltid att man gjorde mer än man gjorde..

    Ja men eller hur, man reagerar ju på minsta lilla nu när man försökt så länge. Jag hoppas verkligen att det hänt något denna gången! Håller tummarna för er också!


    Precis, man analyserar vad man kunnat göra mer osv.. uppdatera mig om hur du känner! Jag är rädd att jag åkt på svampinfektion denna ägglossning. Fått för mig att det inte är speciellt gynnsamt för spermierna suck :/
    Försöker med första barnet sen april 2017
  • Äldre 4 Feb 17:32
    Långväntanefterdig skrev 2018-02-04 17:05:42 följande:

    Absolut, uppdatering kommer!

    Åh naaj , svampinfektion är aldrig kul :( Men det behöver ju inte vara så. Väldigt svårt att inte va negativ, jag vet tro mig! Men försök tänka positivt nu å se till å behandla svampen om det är det du har! Nu kämpar vi på här till de där jäkla plusset! Någon gång på ett eller annat vis så kommer vi ju plussa! Med eller utan läkarhjälp!


    Ja det känns redan lite bättre down there hehe. Ja! Ska försöka o inte känna efter så jäkla mycket heller! Har varit ensam hemma idag o Herregud vad ja googlat på exakt allt haha!
    Försöker med första barnet sen april 2017
  • Äldre 4 Feb 17:55
    Långväntanefterdig skrev 2018-02-04 17:50:43 följande:

    Gjorde till å med ett test nu här hemma efter att ha suttit å klämt mig på pattarna halva eftermiddagen. Givetvis jättenegativt. Eftermiddagsurin och bim-4. Suck alltså. Har 3 test kvar nu. Måste hålla mig tills på onsdag torsdag. Fan va schizofren man är. Ena halvan av en vill absolut inte testa sig å andra halvan är en jäkla testjunkie.


    Haha ja klämma på pattarna känner ja så väl igen! Om inte annat blir som ömma för man klämmer så mkt... nu låter ja som en tråkmåns men det kan ju verkligen visa positivt senare i veckan ändå. Försök o håll ut nu bara! :)
    Försöker med första barnet sen april 2017
Svar på tråden Vi som försökt med första barnet ca 1 år