Inlägg från: Långväntanefterdig |Visa alla inlägg
  • Långväntanefterdig

    Vi som försökt med första barnet ca 1 år

    Äl +3 nu då.. vet inte riktigt när jag ska ha mensen nu då eftersom att appen inte stämde alls vad det gäller ÄL. Känns som jag har noll koll på cykeln igen. Så det får bli till att köra med CB äl stickor händanefter. Men jag hoppas veeeeerkligen inte att det behövs och att vi har lyckats nu... Sambon är helt övertygad om att det är "fel" på hans spermier.. Vet inte vad jag kan säga eller göra för att han ska må bättre. Bara att vänta och se helt enkelt..

    När tror ni egentligen det är rimligt och testa eftersom jag inte vet BIM? Äl +12??

    Och hur går det för er andra ?

  • Långväntanefterdig
    LillaAw skrev 2018-03-26 18:03:39 följande:

    Nu har jag varit på min spolning av äggledarna försök 2. Det gick jättebra! Kändes knappt något denna gången och de såg fint flöde och allt va normalt. Är så lättad och tacksam för Sophiahemmet ivf. Min förra gynekolog gjorde nog fel för hon hade sagt att det nog va stopp och det gjorde såå ont. Nu är utredningen helt klar och de hittar inget fel på någon av oss eller våra prover.

    Samtal om att inleda Ivf om en vecka så får vi se vad de säger. Spännande känns allt just nu men det går i vågor.

    Hoppas vi får något plus i tråden snart, en liten påsköverraskning! :D kram till er


    Va skönt att det gick så bra! Både bra å dåligt att allt såg bra ut, väntar fortfarande på våra provsvar men vet inte vad man ska hoppas på egentligen.. man vill ju samtidigt veta varför det inte gär liksom.

    Skönt att bollen är i rullning, hoppas er ivf blir av innan sommaren :)

    Vill också se massa plus här!!
  • Långväntanefterdig
    XAHHA92 skrev 2018-03-26 18:31:12 följande:

    Jag är på äl+5/6 och nu kommer alla mina symptom som jag varje månad tror beror på en graviditet.... Att man aldrig lär sig! Man lever verkligen på hoppet varenda månad


    Ja men eller hur ! Visst gör man... så sjukt... men någon gång ska väl guldägget komma..

    Håller tummarna för oss alla !!
  • Långväntanefterdig

    Inte blev det ett guldägg här inte!! Tog ett testa tidigt spm visade negativt såklart. Känner typiska mens symptom så vilken dag som helst nu kommer den.

    Jag blir sååååå trött och ledsen. Men samtidigt så vet jag ju hur det är. Vi har inte lyckats pånett år så varför skulle vinlyckas nu bara för att jag fjort en spolning. Hade så jäkla gärna hoppats att jag kunde va en av dom som blev gravida direkt efter spolning.....

    Nu ska vi ju snart tillbaka och är rädd att vi får domen att killens spermier är dåliga. Alöt könns bara så hopplöst just nu.

  • Långväntanefterdig
    LLW skrev 2018-03-29 15:31:03 följande:

    Åh vad tråkigt :( man känner sig så hopplös! När ska ni få svar på spermieprovet? Försök att vara beredd på det värsta men hoppas på det bästa! Man får akta sig för att sjunka allt för djupt innan man fått alla svar.

    Vi har precis varit och lämnat killens prov för andra gången, första visade normal mängd men något nedsatt rörlighet så dom ville att vi skulle ta ett till nu två månader senare för att kolla om det bara var tillfälligt. Håller tummarna för att det bara var det! Och nu börjar bebisverkstan igen... försök nummer 16 tror jag vi är på..


    Vi får svar nästa vecka. Vi båda är inställda på det värsta! Så himla segt...... blir så jäkla deprimerad. Inte mycket att göra åt... visst blir mab galen av alla månader som susar förbi?
  • Långväntanefterdig
    Jooosen skrev 2018-03-29 19:13:41 följande:

    Trisst! När ska du ha menshelvetet? Ja månaderna susar förbi o känns som jag börjar bli en gammal hagga haha ... o varför känns d som alla man känner är på smällen nu!!


    Men eller hur!!!!!!! Mens om 3 dagar om jag beröknat rätt. Alla symptom på.mens här iaf... som alla andra 13 månader......och eller hir , verkligen alla är fan gravida. Höger å vänster...mm man försöker vara glad men leendet når liksom inte till ögat så att säga.
  • Långväntanefterdig
    XAHHA92 skrev 2018-03-29 22:38:34 följande:

    Varför är man så dum mot sig själv och tar ett test flera dagar innan bim....!? Och varför fortsätter man beställa hem test när man uppenbarligen inte behöver det för man blir ju aldrig gravid. Vi har lagt över 10.000kr på tester, piller och krämer och till vilken nytta!? Fan vad trött jag blir på mig själv och min dumma kropp!


    Åh eller hur... vet exakt vad du menar.... så himla dumt att man är sån :( för man blir ju så oerhört ledsen och besviken.... styrkekram
  • Långväntanefterdig
    Jooosen skrev 2018-03-30 14:00:57 följande:

    O stackars dom i andra bimtrådar där det inte tagit sig på två månader o dom är typ oroliga... man ba tjena!! Är inte med i några sådana trådar längre men smygläser ibland!


    Haha ja men eller hur !! Värsta som finns mot psyket å läsa deras jävla skit inlägg. Typ åååh ja å min sambo har försökt jääättelänge funderar på utredning . Så har de gått 3 månader. Eller dom som "ah vi har försökt ett tag det tog ändå 2 månader innan plus " fy fan asså.
  • Långväntanefterdig
    Aamon skrev 2018-03-30 17:58:48 följande:

    Gillar inte att jämföra sorg med andra. Säger inte att jag inte var ledsen när vi inte lyckades på andra försöket. Fortfarande lika ledsen att vi inte lyckats på 27:e försöket. Trodde dock jag visste vad sorg var med alla misslyckanden men upplevde annan sorg när barnen dog i magen.

    Har jag inte lika mycket rätt att vara ledsen som de som försökt i 15 år? De som fått 15 missfall? Försökt två gånger utan resultat? Jag läser andras situation och lider för dem också och hoppas för oss alla. Livet är ingen tävling och mina chanser varken ökar eller minskar för att andra lyckas eller inte. Blir andra gravida eller får barn är jag glad för dem för de slipper detta helvete...


    Nu var det ju ingen politiskt korrekt diskussion jag var ute efter. Alla har rätt till sin egen känsla precis som alla har rätt till sin egen åsikt.
  • Långväntanefterdig

    Ja då var mensen här. Inte helt otippat. Men hade ju hoppats. Så klart. De gör man ju varje gång. På onsdag får vi kansle veta vad felet är.. nästan värre om dom inte hittar nått alls så man får försöka å försöka å försöka månad efter månad... vi får se helt enkelt. Hoppas de går bättre för er andra.

Svar på tråden Vi som försökt med första barnet ca 1 år