Inlägg från: Anonym (Aggressivitet!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Aggressivitet!)

    Tips för att hitta en svensk partner

    Är från afrika. Svenska killar är ofta blyga omkring svarta tjejer, man kan se att de tittar och är nyfikna men de vågar inte komma fram. Men om man själv går fram till dem och flirtar ganska aggressivt, sätter sig gränsle i knät på honom, kysser honom tar hans händer och lägger på sin rumpa och liknande, och är väldigt tydlig med att man är intresserad av honom så är det väldigt lätt att träffa svenska killar.

  • Anonym (Aggressivitet!)
    Anonym (Varför?) skrev 2018-01-25 20:18:08 följande:

    Vad är det som gör att du dras till just "svenska" män? Menar du en etnisk svensk eller bara en svensk? För du vet väl att det finns hur många män som helst här som är svenska, fast med utländsk bakgrund. Antigen är de födda här, har kommit hit som väldig små, eller har en far med utländsk bakgrund, eller en mor. Många av dem har dessutom bakgrund från just Mellanöstern. Irak, Libanon, Turkiet, Iran m.fl.


    Jag är inte TS men för mig är det dåliga erfarenheter av utländska män. Svenska män dömer inte på samma sätt och kallar mig inte hora, slampa eller liknande åtminstone inte på ett negativt sätt. Dessutom ser svenska män bra ut inte alla men de flesta och är trevliga artiga och tacksamma och inte kaxiga.
Svar på tråden Tips för att hitta en svensk partner