• Anonym (anony­m 1)
    Äldre 28 Jan 18:12
    8624 visningar
    49 svar
    -2
    49
    8624

    Det kändes som att jag blev våldtagen! Vad vill han egentligen!!!

    Okej hjälp mig förstå en sak, jag träffade en kille igår som jag brukar träffa på fyllan, vi pratar dagligen på sociala medier konstant och vi kom överens att träffas då på hotell ( han ville säkert ha sex så klart), men jag har upplevt honom som väldigt blyg! Han drack innan jag kom till hotellet fastän han skulle upp och jobba klockan 6 på morgonen. Notera att ingen av oss var ute och festa.

    Jag känner att det finns något mellan oss men känner mig ändå inte bekväm på något sätt då jag aldrig haft sex med en person på det sättet!

    När jag väl var där med honom var han jätte gullig mot mig och vi låg tillsammans, men kände mig ändå väldigt obekväm... när vi började sen ha sex så kände jag mig verkligen värdelös jag var inte avslappnad det var inte alls skönt och jag ville inte ha sex så jag avslutade det en massa gånger, men han var hur lugn som helst. Jag fick konstiga tankar det kändes som att jag blev våldtagen, ville bara ge han det han ville ha då han bokade hotell och så. Men vi fortsatte igen ha sex men avslutade det innan han ens hann komma för klarade inte av det mer.

    Jag tog mina saker och åkte hem, förklarade för honom att det inte kändes rätt och att jag ber om ursäkt. Han skrev till mig om det var något som störde mig när jag kom hem och att han förstår mig osv.. jag svarade tillbaka men sen slutade jag skriva med honom och han fortsätter ändå att skriva. Så vad fan är det han vill mig? Jag tycker om killen men klarar inte av att vara en madrass för någon.

    Sen skäms jag otroligt mycket för mitt beteende, att jag låter honom boka ett rum men inte ger honom det han vill ha.. överreagerar jag? Vad tror ni att han känner för mig efter detta? Någon som varit med om liknande? Varför kan jag inte slappna av !!!

  • Svar på tråden Det kändes som att jag blev våldtagen! Vad vill han egentligen!!!
  • Äldre 28 Jan 18:23
    #1
    +4

    Använd inte så starka ord som våldtagen!!!!! För nån våldtäkt var det verkligen inte!

  • Anonym (mm)
    Äldre 28 Jan 18:27
    #2

    Men kapa bara killen, ha inte mer kontakt med honom och sen går du vidare med ditt liv. Nästa gång bokar du inte hotellet med killar på det där viset 

  • Anonym (123)
    Äldre 28 Jan 18:28
    #3
    +2

    Dåligt sex är inte våldtäkt

  • Anonym (anony­m 1) Trådstartaren
    Äldre 28 Jan 18:28
    #4
    -1
    Tofflans skrev 2018-01-28 18:23:32 följande:

    Använd inte så starka ord som våldtagen!!!!! För nån våldtäkt var det verkligen inte!


    Nej jag vet! Men det kändes inte alls bra i stunden och vågade inte säga nej från början :(
  • Anonym (Men)
    Äldre 28 Jan 18:29
    #5
    +3
    Anonym (anonym 1) skrev 2018-01-28 18:28:09 följande:

    Nej jag vet! Men det kändes inte alls bra i stunden och vågade inte säga nej från början :(


    Men det är ju inte hans fel.
  • Anonym (anony­m 1) Trådstartaren
    Äldre 28 Jan 18:30
    #6
    -1
    Anonym (123) skrev 2018-01-28 18:28:01 följande:

    Dåligt sex är inte våldtäkt


    Jag tog nog i lite med våldtäkt. Men hur ska bra sex bli bra om man inte känner sig bekväm? Det handlar nog inte om bra eller dåligt sex faktiskt!
  • Äldre 28 Jan 18:31
    #7
    +1

    Han gillar dig väl förmodligen och vill fortsätta träffa dig. Det är jättevanligt att man har sex innan man blir ett par.

  • Anonym (Va?)
    Äldre 28 Jan 18:32
    #8
    +4

    Utifrån din text har jag väldigt svårt att utläsa att det skulle förekommit ngn form av övergrepp...

    Det låter dock som om du skulle behöva jobba med dina personliga gränser, kanske? Låter som du skapar knepig lägen, när du upprepade ggr börjar ha sex med en kille, sen avslutar, sen börjar igen, sen avslutar. Etc. Det låter som om det kan skapa svåra lägen både för dig och för en partner...

    Gör så att du BARA har sex, när du känner dig 100% säker på att du vill det. Och inte annars. Och vill du inte ha sex, så är nog det bästa att säga tydligt: Nej, jag vill inte. Det är det bästa och säkraste för dig själv, att vara tydlig.

    Sen ifall en kille har bokat hotellrum eller ej, spelar ingen som helst roll! Det är DIN vilja att ha sex eller ej, som är det viktiga. En kille kan ha köpt ett privatplan och en herrgård till dig, det ger honom ändå ingen automatisk rätt till din kropp. Det är du som säger ja eller nej. Men ett bra tips är att försöka reda i vad man själv vill, så att man tydligt kan förmedla detta till andra.

  • Anonym (anony­m 1) Trådstartaren
    Äldre 28 Jan 18:32
    #9
    Anonym (Men) skrev 2018-01-28 18:29:43 följande:

    Men det är ju inte hans fel.


    Jo du har rätt men han sa att ville träffa mig igen när jag var med honom och att han förstår att kroppen inte alltid vill.. jag tänker lite mer, varför vill han fortsätta träffa mig? Det känns som att han är väldigt blyg när inte alkohol finns i närheten, han har själv sagt det men aldrig bekräftat att han behöver alkohol.. vad tror du?
  • Äldre 28 Jan 18:35
    #10
    +2

    Det där var väldigt långt från våldtäkt, att använda det begreppet är att förminska de som verkligen blivit utsatta. Ni hade dåligt sex, du var obekväm och det utvecklades inte som du hoppats och trott. Du gjorde rätt som förklarade hur du kände och gjorde som du gjorde. Han uppskattade det säkert, att du var ärlig och inte bara blockade honom. Du behöver inte skämmas, antingen går du vidare med honom eller utan. 

Svar på tråden Det kändes som att jag blev våldtagen! Vad vill han egentligen!!!