Inlägg från: Krusbärskompott |Visa alla inlägg
  • Krusbärskompott

    Kan inte gå och vara orolig i 6 månader, vad ska jag göra?

    Hej!

    Har inte alls lika tuff bakgrund som du men vi blev helt enkelt inte gravida. Det tog 20 månader o vi skulle precis starta m IVF när det äntligen blev ett plus.

    Jag kunde inte alls vara glad i början, jag var bara orolig. Gjorde privat VUL i v 9 och NIPT i 10+3. Jobbar m sjuka barn så vet alldeles för mycket om alla fel som det kan bli.

    Jag vet att det är olika men för mig släppte det ganska mycket efter RUL. Ett normalt RUL (som i min värld är en missbildningsscreening o inte ett mysigt sätt att kolla kön) plus att jag började känna rörelser varje dag fick mig att så småningom landa i att det nog kommer att bli en bebis.

    Jag kunde inte prata om min graviditet utan att gråta innan v20. Det var bara jobbigt. Berättade i princip inte för nån, avslöjade det för schemaläggaren runt v25 för att slippa vissa pass under kommande schemaperiod.

    Vet inte riktigt vad jag vill ja sagt här mer än att DET KAN SLÄPPA. Är i v36 nu o längtar till förlossningen. Är såklart lite orolig för den också men inte alls på samma galna nivå som innan.

    Och alla de som påstår att man alltid är orolig även efter bebisen är ute, det stämmer säkert men den helt oproportionerliga ångesten jag hade första halvan av min graviditet är något som jag innerligt hoppas inte kommer tillbaka.

    Stort lycka till och ta hand om dig!

Svar på tråden Kan inte gå och vara orolig i 6 månader, vad ska jag göra?