• Äldre 30 Jan 18:44
    4268 visningar
    22 svar
    22
    4268

    Kan inte gå och vara orolig i 6 månader, vad ska jag göra?

    Halloj igen! Ledsen o höra hur jobbigt du har det! Kan du inte försöka tänka lite så som funkar för mig som oxå fått tidiga mf: att du nu har gått mkt längre och att det därför säkert kommer gå vägen annars hade du nog redan fått mf för flera v sedan!? Samt att du ju vet att det inte är ofostrig! :)

    Konstigt nog är jag inte så orolig längre för mf. Mer att det kommer va nåt fel på det istället..fast försöker tänka att det nog är bra iaf. Skulle det visa att det är nåt fel på nästa ul så får jag ta det då. Orkar inte oroa ihjäl mig nu..kan ta d då i så fall! Kan ändå inte göra nåt åt något just nu! Får se om jag har kvar mitt vul imorgon eller inte då gynmott verkat skickat kallelse med fel datum! :( Annars gör jag ul 2feb. Samma dag kommer jag dock säkert vara asnervös dock..

    Du kanske kan få extra ul efter 2v för prins skull pga mf om du förklarar? Kram

  • Äldre 30 Jan 20:35
    #13
    Hermioney skrev 2018-01-30 20:09:58 följande:

    Oj vad jag känner igen mig.

    Jag är i vecka 18 med 10 tidigare missfall och fortfarande konstant orolig.


    Beklagar så jättemycket mkt! Jag har 8mf i v5-6 Så är inte lika rädd nu i v10
  • Äldre 1 Feb 13:33
    #22
    Humlan88 skrev 2018-02-01 11:40:57 följande:

    Tack var på inskrivning idag och hon sa att jag kunde kontakta en psykolog. Proverna såg bra ut, dock hade jag lite blod i urinen så jag skulle lämna in ett morgon urinprov, jag börjar ju redan bli nervig så fort nån nämner ordet blod. Va kan nu detta vara, början till missfall? De svider inte när ja kissar


    Jättebra! :) Vart tyckte mvc att du skulle söka psykolog då? Hoppas du blev hänvisad! Blod i urinen kan väl tex vara uvi som du inte känner av kanske. Man får det iaf inte pga ev mf. Men viktigt att behandla uvi om du har det.
Svar på tråden Kan inte gå och vara orolig i 6 månader, vad ska jag göra?