Inlägg från: Annaalexandra95 |Visa alla inlägg
  • Annaalexandra95

    Vi som försöker bli gravida med första barnet

    Jag hoppar in här! :)

    Jag är 22 år och sambon 24. Vi bestämde oss för att börja försöka i oktober, precis efter ÄL den cykeln, men så fick jag utebliven mens och en cykel på 87 dagar så vi är på första försöket nu. ÄL+6 Idag, BIM 21/2.

    Jag vill bara att dagarna skå gå så jag kan få börja testa samtidigt som jag är jätterädd över att inte vara gravid.. Har som vanligt haft väldigt ont i brösten efter ÄL men det börjar avta lite idag tyvärr :(

  • Annaalexandra95

    Usch, det här med att gå och vänta är inte kul.. Testade mig för skojs skull idag bara för att kanske kunna överraska sambon ikväll men testet var blankt. BIM+7 så jag vet ju att det egentligen inte ens ska gå att få ett positivt resultat såhär tidigt men man hoppas ju ändå såklart! Brösten gör mindre och mindre ont så det blev väl inget den här gången :(

  • Annaalexandra95


    Jag ser något svagt på testet från imorse men förmodligen så inbillar jag mig bara.. För svagt för att synas på kort om man inte ändrar kontrasten så det är väldigt, väldigt svagt. BIM-5 och ÄL+9 :)

    Lite hoppfull blir man ju iallafall!
  • Annaalexandra95

    Jag tog ett nytt test imorse och idag ser jag strecket tydligare men det är fortfarande inte tillräckligt starkt för att synas på bild.. ÄL+10 och BIM-4.

    Jag drack väldigt mycket igår kväll och kisset som jag testade med nu var knappt ens ljusgult.. Kan det ha påverkat resultatet? Drack ca 1-1.5L vatten under kvällen :)

  • Annaalexandra95


    Den översta bilden är från imorse och den nedre från igår morse. Är det någon mer som ser strecken? Dom är tydligare i verkligheten, men väldigt väldigt väldigt svagt. Vill ju såklart gärna att det ska vara ett plus och är rädd att jag inbillar mig men samtidigt så tänker jag att två streck inte kan vara en tillfällighet. Vad tror ni? :)
  • Annaalexandra95

    En av mina närmsta vänner ringde mig nyss och berättade att deras son föddes ikväll! Jag är sååå glad och längtar nästan ännu mer nu tills det är vår tur, men tills dess får jag snusa på honom!

  • Annaalexandra95
    Jagerika skrev 2019-01-10 15:53:33 följande:

    Jag glömde sockertestet! Fan! Men kunde inte hålla mig utan tog ett annat( har typ 15 kvar) och det blev samma resultat! Är sååå spänd på vad det kommer visa om några dagar :D


    Jag kan definitivt ana något där! :)
Svar på tråden Vi som försöker bli gravida med första barnet