• xAANNIE

    Vi som försöker bli gravida med första barnet

    Hej, jag hoppar in!????

    Jag är 24 (fyller 25) och min man 27. Gifte oss i somras och jag tog ut min spiral i oktober. Blir mest frustrerad på kvinnokroppen och alla hormoner! *sliter mitt hår*

    Använder Natural Cycles för att ha lite koll på ÄL. Skulle haft ÄL idag, men igår fick jag rikliga blödningar som fortfarande håller i sig, och nu mensvärk. Förra månaden var mensen 1v sen (hann få upp ganska mlt förhoppningar under den veckan), men testade negativt BIM+6, och samma em kom mensen.. BESVIKEN.. och nu verkar jag ha fått mens igen (2v sedan sist)?! Åh jag blir så frustrerad och känner bara för att klaga av mig lite... Men jag håller tummarna för oss i denna tråden att vi snart får + på stickan! ??????????

  • xAANNIE
    Jagerika skrev 2018-02-13 07:47:19 följande:

    Hej! Vad kul att du vill vara med i våran lilla grupp :) vad tråkigt att du fick mens igen, väldigt konstigt så tidigt igen med mens. Min kollega berättade för mig att hon inte visste hon var gravid först för hon hade mens men det visade sig vara en nidblödning när ägget fäste i livmodern, det kan inte vara nått sånt då? :)


    Man kan ju alltid hoppas! *håller tummarna* Så jobbigt när man fattar noll! :S tycker det är så kraftiga blödningar så vet inte riktigt vad jag ska tro. Annars kan man ju ha blödningar även vid ÄL. Men jag har iingen aning! Hade min spiral i nästan 4 år och innan dess p-piller, så har ju inte varit fri från de där hormonerna i preventivmedel på nästan 10 år :| vi får helt enkelt vänta o se! (:
Svar på tråden Vi som försöker bli gravida med första barnet