Inlägg från: cassandra92 |Visa alla inlägg
  • cassandra92

    Vi som försöker bli gravida med första barnet

    Hej jag har läst igenom tråden och hoppar in här om det är ok. Jag är 26 och min sambo 27. Vi är inne på vårt fjärde försök, och jag har BIM imorgon. Min Temo har varit 0.1-0.3 över medel de senaste tio dagarna och imorse gick den upp ytterligare. Man kan ju inte låta bli att bli lite hoppfull, men vågar inte hoppas för mycket än! Hoppas det är ok att jag går med här :)

  • cassandra92

    Har BIM idag och kunde inte hålla mig så tog ett test nu på kvällen efter fem timmar... men det var negativt. Kan man få positivt flera dagar efter BIM eller är det alltid positivt vid BIM om man är gravid? (Kanske dum fråga men jag undrar)

  • cassandra92
    Jeex skrev 2018-02-18 19:53:14 följande:

    Man kan få plus flera dagar efter BIM, framförallt om man är låghormonare också.


    Okej tack! Jag tar ett imorgon med morgonurin och är det negativt då så väntar jag några dagar...
  • cassandra92
    Irizar skrev 2018-02-19 08:38:53 följande:

    Ja!

    Jag är på BIM+3 idag, brukar vara 2-3 dagar sen, men än så länge varken mens eller +! Har klassisk metallsmak och giga boobs så kanske där är något!? haha! vad man fammlar efter halmstrån! (så kommer mensen och så känner man sig som en idiot haha!)

    Synd med din mens, dock konstig och kort! men som du säger så ställer den säkert om sig snart. det blir väl att köra varannan dag då för att vara på den säkra sidan ;D mycket hankypanky!


    Är BIM+1 och ingen mens samt negativt test. Så hoppas att vi får plus båda två snart!!! :)
  • cassandra92
    Irizar skrev 2018-02-19 13:51:31 följande:
    JAAAa!! Så spännande!!
    Vi håller alla tummar och tår! :D
    Jaa det gör jag också!! Man vill ju helst bara få ett plus eller mens för man vill ju inte att mensen ska bli galen xD Då skjuter det ju upp allt :/ 
  • cassandra92
    Irizar skrev 2018-02-19 14:35:04 följande:
    Ja men precis. hade ju varit gött att slippa få bäbis mitt i smällkalla vintern också xD så segt att sitta och vänta bara. hur ofta testar du nu? eller väntar du bara på att mensen ska komma när som hellst? xD för mig känns det som om den är påväg hela tiden, har lite små mensvärk sådär hela tiden...har haft sedan ÄL faktiskt. har du några spännande symptom? :D
    Jaa det är sant, men jag skiter i vilket bara jag får en bebis hahha Jag testade igår och idag, men nu vill jag vänta nån dag för blir så otroligt besviken av att se negativa test. Påverkar en mer än man tror :/ Jaa jag känner också att mensen är på gång hela tiden, men den kommer ju aldrig. Är lite smått illamående, har varit sjukt gasig haha och yr, så jag har ju känt mig annorlunda men det kan ju lika gärna vara att jag inbillar mig :P Men min mens brukar vara ganska regelbunden. Så man blir ju trött på kroppen som jävlas med en och ger en föhoppningar. Vilket försök i ordningen är det för dig? 
  • cassandra92
    Jagerika skrev 2018-02-22 07:13:01 följande:

    Hur ligger det till med alla? När ska ni ha BIM och ÄL? Har tappat bort mig med alla nya människor, vet inte hur många vi är nu? Ska vi försöka göra en liten sammanfattning? :D

    Jag väntar på ÄL runt 4 Mars

    Det är jättekul att så många ville hänga med i min tråd <3


    Hej. Hade BIM i söndags men ingen mens i sikte. Dock negativa test så jag vet inte riktigt  vad som händer. Jag väntar och ser om den dyker upp!
  • cassandra92
    Jagerika skrev 2018-09-05 10:17:08 följande:

    Efter 6 månaders försök så blev jag frustrerad, så nu är varje månad en pina istället :( men det är väl normalt antar jag!

    Är de den metoden när man ska ligga varannan dag fram till positivt ältest och sedan 3 dagar i rad? I såfall har vi provat den flera månader utan resultat. Provat: ligga alla dagar i cykel, varannan dag, var tredje dag , den metoden du pratar om och nu kör vi på varannan igen. Jag vet inte vad som är bäst!


    Jag håller med. Det är helt hopplöst och veta hur man ska tänka. Jag har en lite hoppig ägglossning också (tror jag) så det är svårt att veta vad som är bäst. Nu den här månaden ska vi testa ligga alla dagar i mitt fertila fönster hahaha.

    Har också skaffat mig ett så kallat AVA från USA som mäter temp osv när man sover. Ska se om det ger resultat!
  • cassandra92
    Jagerika skrev 2018-09-05 10:49:10 följande:

    Varför ska man veta hur tempen är på natten? Hur funkar det?


    Den mäter hela natten för att kunna mäta av när kroppstemperaturen höjs och sänks. Alltså typ som natural cycles fast man har armbandet hela natten. Så den läser av sömn, puls, stressnivå, andning bland annat. Sen har den en algoritm för att räkna ut vad som ska hända haha om du förstår hur jag menar. Jag tycker det känns skönare för då mäter den på natten, så länge man sover minst 4 timmar så funkar den. Så det är betydligt enklare än NC tycker jag.
Svar på tråden Vi som försöker bli gravida med första barnet