• Michael 310

    Hur trötta är ni med småbarn?

    Går runt som en halvdöd zombie mot slutet av veckorna. Upp 05:15 varje dag. Sen efter jobb så väntar kvällar med barnen fram till ca 20:00. Efter det lite småplock/tvätta och i säng runt 23:00.. fy i helvete så jag saknar mitt jobb i Norge.

  • Michael 310

    Nej sambon är hemma med minsta, han är bara 6 månader. Har ändå rätt lätta och glada barn som sover hyfsat när dom inte är sjuka. Annars hade jag nog sprungit in i väggen..

  • Michael 310
    Anonym (Hm?) skrev 2018-02-12 16:28:39 följande:

    Ah ok, då kan jag förstå hon behöver avlastning när du kommer hem. 


    Ja både avlastning samt att jag vill spendera tid med barnen , och sambon.Därav dom sena kvällarna. Förstår inte hur man ska orka jobba år efter år med dom här tiderna. Är helt död efter bara 2 år.
  • Michael 310
    Anonym (Hm?) skrev 2018-02-12 16:46:53 följande:

    Vad jobbar du med? Har du funderat på att byta yrke? Själv ska jag ta ett sista ryck till studier(om jag blir antagen) efter sommaren, som leder till något jag kan tänka mig trivas med och möjlighet till bra tider. Jobbade inom hotell restaurang innan och det känner jag inte var hållbart med tiden, speciellt när vi har barn. Började också 5.30 vissa dagar och kroppen mådde inte bra efter ett tag med de tiderna.


    Har egentligen inget dåligt jobb, logistikansvarig på större byggprojekt. Upplever nog bara att det här barnet är mycket jobbigare än första. Eftersom jag var ledig så mycket mer då, jobbade 14 dagar och sen ledig 28dagar. Har inga planer på mer utbildning, svårt att få ihop det ekonomiskt då vi nyss köpt hus.
Svar på tråden Hur trötta är ni med småbarn?