Forum Familjehem - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Om jag vart otrogenn.

  Lör 3 mar 2018 20:28 Läst 1779 gånger Totalt 8 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (Otrogen) - Visa alla inlägg
  Anonym (Otrog­en)
  Återställ
  Lör 3 mar 2018 20:28

  Ok min berättelse är lång men ska försöka fatta mig kort. Jag och min man är ihop, gifta sen 6 år tillbaka. 3 barn. Dock började alla kultur chockae komma fram med tiden. Jag skaffade barn med han innan jag förstod detta... han vill bestämma men han är noll man. Han liksom är en mammas pojke och vill ha allt serverat. Jag var oteogen via sms med ett gammalt x i somras. Sen detta kom upp gjorde jag allt i värdlen för att få vara kvar. Han hota att han skulle berätta för alla de skamliga jag skulle bli utan barn osv osv

  . I början tog jsg det. Men nu... han svär åt mig HELA Tiden. Han behandlar mif som skit , han förolämpar mig och talar om hur jävla dålig jag är konstant. Jag har velat ta livet av mig för det käns enklast... han slog mig en gång över axeln i bilen för han ansåg att jag betalt föe mycket i räkningar. Nu hotar han med att slå mig så "jag ska fatta" jag uppfostrar barnen ensam

  Får knappt hhälp av han alls. Då jobbar jag heltid också. Nu blev de rörigt inlägg men hade lite bråttom. Varför vågar jag inte lämna skiten?? Varför e jag så rädd.. jag vågar verkligen inte. Men hur mycket ska jag ta!!?:( vet att de inte ok att jag hade sms kontakt mwd mitt x, men jsg behövde prata med någon.

 • Anonym (Otrog­en) Trådstartaren
  Återställ
  Lör 3 mar 2018 20:48 #5
  Anonym (Inte ok) skrev 2018-03-03 20:35:12 följande:

  De låter inte bra! Ingen har rätt att slå en annan människa! Han äger inte dig! Vad lär du barna?! Att de ör ok att bli behandlad så där? Nej lämna skiten! Du gör allt själv redan så blir inga problem för dig att klara dig själv!

  Att han säger att han ska slå dig är ett hot som kan polisanmälas!


  Jag skäms ju för det jag gjort. Ska han blotta mig för alla så lär jag få ett helvete från alla håll. Jag är bara kvar pga det. Jag måe så dåligt i det här..kännee mig som en robot.
 • Anonym (Otrog­en) Trådstartaren
  Återställ
  Sön 4 mar 2018 07:48 #10
  Anonym (wtf?) skrev 2018-03-04 00:48:23 följande:

  Jag provar igen

  Varför skaffade du barn med mammas pojke?


  Jag vet ibte. Han visade INGET konstigt förens vi fick barn. Trodde inte det här om hab alls.
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll