• Anonym (Krist­en förort­sbo)
    Äldre 15 Mar 18:44
    27637 visningar
    250 svar
    -2 +1
    250
    27637

    Ni som är emot böner/välsignelser i kyrkan med skolor och förskolor känner ni likadant för andra religioner?

    John22 skrev 2018-03-15 09:05:12 följande:
    Hur är det med läsförståelsen (uppenbarligen lika illa som din förmåga att uttrycka dig i skrift)? Jag påstod aldrig att Gud utför dessa handlingar, men däremot att han bara ser på när de sker, trots att han sägs ha makten att stoppa det.

    Om det nu är djävulen som sprider ondska omkring sig, varför stoppar inte Gud honom? Denna gud kan göra precis vad som helst (definitionen av allsmäktighet), men väljer att inte rädda dessa barn. Varför? Och vad är man för människa om man väljer att dyrka ett sådant väsen, framförallt om man gör det i syfte att belönas med ett liv efter döden?

    Skitsamma om barn våldtas, torteras och mördas, så länge du får komma till himlen, eller hur?

    Nej du, "kristen moral" ger jag inte ett ruttet korvöre för. Ingen med en gnutta moral skulle dyrka ett väsen som beter sig så här.
    Men då tror du ju på en Gud, men som du inte anser bör dyrkas.
    För om det inte fanns någon Gud du trodde på, så skulle du inte ha en syndabock för all elände som du skyller på Gud och därmed skulle du inte anse dig behöva rätten att välja eller inte välja att dyrka honom, om han enligt dig nu inte ens fanns.. sånt här dubbelspel förvirrar mig när det gäller vissa ateister, å ena sidan säger de: DET FINNS INGEN GUD ! kristna är galna!! sen å andra sidan säger de samtidigt: Den Guden som finns, förtjänar inte att bli dyrkad pga ondskan i världen. Så hur ska ni ha det? tror ni det finns en Gud som inte ni vill dyrka pga rådande ondska i världen, som ni ändå gillar att använda som syndabock, eller tror ni inte på någon Gud alls och därmed förlorar ni ondskan i världen vapnet mot kristna och kristendomen?

    Som förklaring till världens ondska, så kan jag nämna tre, syndafallet då Adam & Eva öppnade en dörr till djävulen att komma till världen med ondskan, och med ondskan kom sjukdomar onda andar och fattigdom och förbannelser och diverse djävulskap.  Den fria viljan, som alla människor även våldtäktsmännen och pedofilerna kommer ställas till ansvars för och de kommer inte undan sin eviga dom i helvetet om de vägrat att vända om. Samt att människor missbrukar den fria viljan till att leva elakt och själviskt liv och vända ryggen till den enda som kan rädda dom och förvandla deras liv till det bättre, till att bli goda och mer lika Gud, Jesus.
    Man kan inte så i Gudsförnekelse, själviskhet, stolthet, arrogans, girighet etc och skörda en fantastisk perfekt värld, som den var från början.

    Den Jesus jag tror på och som jag mött, är kärlek nåd och barmhärtighet som kan förlåta all synd och befria från allt som binder och plågar, så länge människor vänder sig till honom och lyssnar på det han säger o lyder.
  • Anonym (Krist­en förort­sbo)
    Äldre 15 Mar 19:07
    -1 +1
    Don3 skrev 2018-03-15 18:56:17 följande:
    Öhh va?

    Var står det att han tror det finns en gud? Det han säger är OM eran gud hade funnits hade den inte varit värd att tillbe då den isf skulle vara den ondaste varelse någonsin skådad. Tur han inte finns.
    Jag såg inget om!!! kolla igen!!
  • Anonym (Krist­en förort­sbo)
    Äldre 15 Mar 19:31
    -1 +1
    Anna1234 skrev 2018-03-15 19:08:10 följande:
    Men det är ju det som är problemet: att Jesus är kärlek och nåd och kan befria alla plågade människor MEN väljer att inte göra det eftersom människor inte vänder sig till honom.

    Hur ska ett litet barn som blir utsatt för övergrepp kunna välja Jesus? Alla svältande kongoleser som redan har valt Jesus men ändå dör i svält? Jag misstänker att de inte ger så mycket för kärleken och nåden som enligt dig existerar i teorin eftersom de aldrig får uppleva det i praktiken.

    Så länge det finns ondska så har ni kristna inga argument för en kärleksfull Gud eftersom det skulle innebära att han sitter och tittar på när hans skapelse plågas, sen att ni hittar passande bibelord ändrar inte fakta.
    Tro mig han tittar inte bara på!!
    vart tror du frälsningsarmén kom ifrån??
    eller dessa organisationer som Gud sänt för att hjälpa de utsatta, kika gärna i dem och tänk efter vem som har frälst deras själar, sänt och kallat dem till att hjälpa och samla in pengar till de utsatta. Så de fattiga får hjälp absolut! men de skulle få det i större omfattning om vi som människor som också har ett ansvar för om vi varit generösa eller bara tänkt på oss själva och våra 1 miljon kronors glitter klänningar valde att lyda Jesus ord om att samla skatter i himmelen genom att hjälpa utsatta:
    www.christianaid.org.uk/emergencies/east-africa-crisis-appeal
    www.christianaid.org/Gifts/Donate.aspx
    www.cmaid.org/
    africaheart.com/
    faastinternational.org/about-us/our-mission

    www.newsmax.com/fastfeatures/christians-human-trafficking-humanitarian-organizations/2015/10/27/id/634700/

    www.fralsningsarmen.se/

    Men jag antar att ni inte ser det goda som Gud gör genom sina tjänare då ni är för upptagna för att ge honom skulden för det onda som syns.. 

    Hoppas jag lyckats upplysa någon och att alla ni som står här och dömer Gud har ödmjukhet att vända om den dagen då Sverige hamnar i krig som en del av Guds omvändelsedom..för tro mig all den här ogudaktigheten och laglösheten bland annat över en miljon aborter och all stolthet och själviskhet och Gudsförakt kan Gud inte låta hända utan att döma, oavsett vårat land eller andra. Men det kommer finnas tid att vända om även då.. Även för de kristna som gömt sig och vägrat berätta att de är kristna pga rädsla för förföljelser och som förkastat tid med Jesus i bön och valt TV:n. 
    Jag tror på det min visa pappa sagt, att ateismen är de goda dagarnas bröd när väl krisen kommer så är den inte lika lockande längre.
    Jag är glad över att jag tror på en rättfärdig Gud, som både älskar och dömer, för annars skulle jag aldrig vilja stanna kvar på den här jorden. Jag får ofta lämna domen i hans händer när jag läser om de senaste själviska ateist besluten sossarna kommit med. 
  • Anonym (Krist­en förort­sbo)
    Äldre 25 Apr 21:06



  • Anonym (Krist­en förort­sbo)
    Äldre 26 Apr 00:35
    Anonym (Anonym) skrev 2018-04-25 21:11:08 följande:
    Yoga kommer inte från hinduismen utan från Indien. Att besöka byggnader är en sak, att hålla på med religionsutövande en annan.
    www.christianministriesintl.org/article/warning-christianity-and-yoga-do-not-mix/
    old.worldviewweekend.com/worldview-times/article.php

    Man kan inte ta yogan bort från hinduismen som religion mer än vad man kan ta Jesus och fader vår bön från kristendomen.

    Leker man med yoga då påverkas man automatiskt av hinduismen eftersom de hör ihop.

    Som kristen så blir jag irriterad av den där jäkla yoga reklamen hela tiden, jag vill inte ha med det att göra, jag vill inte att jag ska tvingas vara med i yoga lektioner som anställd på skola eller förskola och mina barn vill jag inte dras in i skiten heller.
    www.varldenidag.se/nyheter/sandra-genomskadade-new-age/cbblkC!sy1U7fvvVFBNtoLX1tWjQ/

    www.cai.org/testimonies/spiritual-deception-yoga
    www.christiantoday.com/article/christians.warned.against.practicing.yoga.other.forms.of.eastern.meditation.dont.anger.god/91158.htm
Svar på tråden Ni som är emot böner/välsignelser i kyrkan med skolor och förskolor känner ni likadant för andra religioner?