• LillaAw

    Ni som blev gravida med Letrozol

    Får man fråga varför de skriver ut letrozol? Min läkare vill skriva ut det för oss att "prova". Vi har försökt få barn ett år och se har på flera ultraljud sett att jag har ägglossnig med regelbunden cykel och stora äggblåsor på ultraljuden. Så förstår inte varför de då ens vill att man ska prova med letrozol :/

  • LillaAw
    Virparitakarani skrev 2018-05-04 06:01:49 följande:

    Hej på er alla.

    Jag har gjort några försök med letrozol och i november förra året blev jag äntligen efterlängtat gravid. Tyvärr slutade det i ett MA i v 11 och nu är vi äntligen på fötter igen. Jag fick min mens tillbaka först i mars. (MA i januari) och har nu gjort mitt första försök efter det tråkiga. Är idag på cykeldag 44 men fortfarande ingen mens. Testade i veckan med billiga stickor som alla visat negativt. Har nu beställt ?vanliga? test från CB som jag hoppas ska bevisa att stickorna visat fel.

    Har någon här erfarenhet av att cykeln plötsligt blir såhär lång? Under alla andra försök (fem) så har mensen kommit mellan dag 28-33, utan undantag. Men denna gången helt knäpp??

    Snälla ge mig råd.

    Kram


    Usch tufft att ni fick missfall :/ beklagar. Det kan ta flera månader för kroppen att återhämta sig efter ett missfall och för hormonomställningrn att återgå till det normala. Kanske håller din kropp på att hitta sin rätta cykel igen.. Hoppas mensen kommer snart så ni kan köra på igen som vanligt.
Svar på tråden Ni som blev gravida med Letrozol