• Äldre 10 Sep 22:34
    5775 visningar
    18 svar
    18
    5775

    Ni som kämpar, hur reagerar ni för andra gravid/bebisar?

    Har själv haft 3MF och 2 MA. Varit väldigt öppen med detta på jobbet (liten ARB.plats mest kvinnor) Så blir en kollega gravid och jag blir ärligt jätteglad för hennes skull som önskat barn läääänge men aldrig försökt i andra relationer.

    Om vi säger så, så är hon mkt mer barnmänniska än vad jag är (har inte alltid varit säker på om jag vill ha barn förrän typ för 3 år sedan)

    Till saken hör att hon frågar mig flera ggr ?du tycker väl inte det är jobbigt nu när jag är gravid? och jag svarar ärligt nej. Men om en person går runt och tjatar om det kan det framkalla att man nästan till slut tycker det blir en aning tjatigt/jobbigt. Dessutom gick hon runt på jobbet bakom min rygg och ?beklagar sig? att hon är gravid och tycker synd om mig. Då blev jag otroligt upprörd inombords men sade inget förrän hon märkte att jag var annorlunda mot henne (inte lika öppen längre). Blev sååå otroligt sårad då en person man anförtrott sig tillhör mig till ett offer (när jag inte själv gör mig till det) Hatar verkligen det. Blev så besviken då denna person talat om djupa hemligheter för mig som jag aldrig hade avslöjat. Hur vågar man?

    Som sagt jag är glad för hennes skull men har fått mig en tankeställare om att vara så öppen som jag varit med mitt liv och ev. Kommande graviditeter/MF/Ma.

    Till saken hör att jag nyss haft mitt 5:e MF i dagarna men knipit tyst om detta ( inte det lättaste med smärta och inte sorg) Livet är f-n inte lätt alltid :( men jag vägrar att bli bitter. Det tar bara sådan onödig energi! Kämpa på alla där ute...

  • Äldre 11 Sep 12:10
    #11

    Tack! Ja vi har gjort MF utredning som inte visar ngt avvikande varken på mig eller min man. Han har dessutom ett barn sedan tidigare förhållande. Den här immunbehandlingen, vart gjorde du den? Min barnmorska sa till mig att jag skulle nämna det när jag ska på återbesök till gyn efter cytotec behandling pga MA. Tydligen kan de skicka remiss till Gbg för detta. Någon som känner till detta?

    Så kul att det verkar gå vägen för dig/er denna gång . Vilken lycka kan jag tänka mig :) hoppas också få uppleva det någon gång.

  • Äldre 20 Sep 21:32
    #13

    Tack

Svar på tråden Ni som kämpar, hur reagerar ni för andra gravid/bebisar?