Inlägg från: Anonym (Utekaffe) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Utekaffe)

    Vad är era bästa spartips

    En löjlig grej men jag märker ändå skillnad i plånboken. I januari bytte jag jobb vilket innebär att jag kan promenera till jobbet på 4 minuter. Hinner inte med någon köpekaffe på vägen och det sparar mig säkert 100 kr i veckan. Förut köpte jag ofta när jag skulle ta tunnelbanan.

    Sen det uppenbara att jag slipper köpa SL kort men det år ju svårt att påverka om man nu har långt till jobbet.

    Matlåda är jag själv dålig på att ta med men det sparar ju sjukt mycket pengar

    Havregrynsgröt till frukost (själv äter jag på jobbet iof)

    Köpa kläder till barnen på second hand

  • Anonym (Utekaffe)
    Anonym (Dddd) skrev 2018-04-09 12:30:18 följande:

    Jag kollar alltid i annonsbladet innan jag handlar och planerar middagar och matlådor efter kampanjerna. Alltså är det billigt med kyckling så blir det ett tex storkok currygryta, runt 10matlådor. Är det halva priset på Falukorv eller köttfärs så blir det att fylla frysen med stroganoff, köttfärssås, con carne el likande. Eller bara som det är också såklart. Det som är på kampanj som vi använder mycket av bunkrar jag upp med då.

    Jag försöker att alltid använda medlemskupongerna, även fast ansiktskrämen eller vad det är inte är riktigt slut än så kommer jag ju att behöva den 2v senare och då vill jag ju inte behöva betala 25%mer för att kupongen har gått ut. Gäller även kläder mm till barnen, passar på när jag har kuponger eller det är rea (när det inte blir begagnat då). Köper de mesta leksakerna begagnade men ser jag en leksak som jag vet skulle älskas på rea just då så köper jag den och sparar till födelsedagen ist för att åka tillbaka ett par månader senare och ge fullpris. Köper dyra säsongsgrejer efter säsongen och sparar till nästa år. Vi köpte utebord + stolar i sep förra året till denna sommaren för 4000:- ist för 16000:-

    Tar en sväng om året till gekås och fyller på förbrukningsvaror. ÖB är också bra att bunkra upp från.

    Ecodriving.


    Jag har redan köpt sonens vinterjacka till nästa vinter. 70% på jollyroom. Passar den inte så säljer jag till samma pris eller dyrare :)
Svar på tråden Vad är era bästa spartips