• Anonym (Em)
    Äldre 9 Apr 18:52
    21899 visningar
    67 svar
    67
    21899

    Kan man ta första steget som tjej? Eller bara konstigt?

    Ja, är det ok att man som tjej tar första steget? Eller anses man vara för PÅ då?

    Jag menar att man som tjej föreslår t ex en fika, promenad?

    Har luskat lite och frågat andra vad de tycker och så, man har ju hört det där att "Om en kille är intresserad hör han av sig"....

  • Svar på tråden Kan man ta första steget som tjej? Eller bara konstigt?
  • Anonym (Em) Trådstartaren
    Äldre 9 Apr 21:09
    #3

    Låter ju lite hoppfullt ändå :)

  • Anonym (Em) Trådstartaren
    Äldre 9 Apr 21:11
    #4
    Anonym (K) skrev 2018-04-09 19:00:40 följande:

    Om en kille är intresserad så tackar han ja, säger jag. Alla killar är inte så djärva. Det är synd att gå miste en guldklimp bara för att han råkar vara lite blyg.


    Ja så är det ju, vågar man inget, vinner man inget. Man får också gå ovetande hela livet. 
  • Anonym (Em) Trådstartaren
    Äldre 10 Apr 17:56
    #44
    Anonym (blyger) skrev 2018-04-09 21:21:19 följande:

    Det finns en massa killar som är för blyga för att ta första steget. Är du intesserad så ska du inte tveka till att ta första steget!

    Jag är en blyg kille och värdelös på att närma mig tjejer. Hade allt hängt på mig hade jag varut okysst, oskuld, ogift och barnlös. Nu är det lyckligtvs inte så!


    Ja det finns nog många blyga killar men även tjejer.

    En fråga, I verkligheten, vågar du söka ögonkontakt eller tittar du åt ett annat håll, fast du egentligen är intresserad??
  • Anonym (Em) Trådstartaren
    Äldre 10 Apr 18:01
    #45
    Anonym (Bella) skrev 2018-04-10 07:57:11 följande:
    Klart man kan. De flesta killar idag är väldigt blyga och rädda för att bli avvisade så de blir bara glada om tjejen tar initiativ.
    Men jag är också lite blyg.

    De allra flesta ggr är det killen som tagit initiativ med mig. Jag tog initiativ för första gången för några månader sen, men han ville inte. Så nu är man rädd för att bli dissad ännu en gång, trots att jag fått tecken på att han kan vara intresserad.
  • Anonym (Em) Trådstartaren
    Äldre 11 Apr 12:12
    #54
    Anonym (Färdigdejtat) skrev 2018-04-11 07:13:22 följande:

    Nej, ingen tar illa upp om en (snygg) tjej visar intresse.De flesta blir förstås smickrade. Men det betyder absolut inte att de blir intresserade av något mer.

    Män kan alltså vara nöjda och smickrade över att en kvinna visar tydligt intresse, de kan inleda en sexuell relation med henne som varar över en längre tid, men inte tänka en sekund på att kvinnan kanske ville något mer än bara ha en KK.

    Och här blir det ofta fel. För när en tjej är så pass intresserad av en kille att hon tar initiativet, då ligger hon redan långt före honom känslomässigt. Då har hon vanligtvis betraktat honom som seriöst pojkvänsmaterial en längre period. 

    Och efter några månader står kvinnan där och känner sig lurad och utnyttjad, medan mannen tycker att hon plötsligt är väldigt krävande och klängig. De som hade det så bra! typ. 

    De kvinnor som "jagar" män och tar initiativet vet inte alltid detta. Många tror att hans accepterande av hennes initiativ, och av att ha sex, betyder att han också vill ha ett riktigt förhållande.  


    Men detta kan väl inte stämma? Det finns allt de killar som inte bara vill ligga och som säger nej till tjejer som ser bra ut, för att det saknas något. Jag har träffat flera seriösa killar, ett förhållande varade i 5 år. Men då var det i de flesta fall killen som hörde av sig eller så blev att båda hjälptes åt. Så du menar egentligen att om killen är intresserad o vill ha ett förhållande. Då borde han enligt dig ta första steget. Tar han inte första steget är han inte känslomässigt redo eller mogen för en relation??
Svar på tråden Kan man ta första steget som tjej? Eller bara konstigt?