• viseversa

    Vad tänker ni om denna familjekonstellation?

    Anonym (kvinna) skrev 2018-04-20 11:41:01 följande:
    Att din man är svart bryr jag mig inte om.

    Däremot hade jag nog undrat hur man hinner med så många barn, och att man dessutom har ett extra barn. Jag har lite svårt för det att man ska skaffa nya barn med ny partner, när man redan har misslyckats att hålla ihop familjen en gång. Men, men, jag har inte varit i den sitsen själv, så det är ju bara mina fördomar. 

    Nu känner jag er inte, och skulle aldrig drömma om att döma er på förhand.
    Fast det var ju JUST det du gjorde nyss! Du dömde ts utan att ens veta varför hon blev ensam med 4 barn från start. Ser du inte att du säger emot dig själv?

    Först är det jag förstår inte hur man kan orka med så många barn(dömma). Varför man väljer skaffa barn med ny parner. Varför "hon" inte kunnat hålla ihop familjen sen innan(dömma). Hur ni kan ha ett extra barn på det(dömma).

    Sen skriver du dessutom att det är dina egna fördommar för att sen skriva i nästa rad att du aldrig skulle drömma om att dömma henne. Hur ska du ha det?

    Ts skriver inget om varför hon blev ensam. Varför hon ville ha ett barn med sin nya man. Det var DU som dömde henne. Kanske pappan till dom tidigare barnen dött? Kanske han var ett as som utövade psykiskt/fysisk misshandel?

    Eller såå kanske dom bara gled ifrån varandra som många människor gör överallt i världen. kanske ville ts ha ett barn till för att hon älskar sin nya man och kanske hon ville ha ett barn till för att hon kände att det skulle funka och passa in i hennes liv?

    Dömmer du mig med? Låt höra. Jag har 5 barn med samma man. Dom har inte eget rum alla 5 då vi tyvärr bor för trångt. Vi har hund båda har fast jobb. Vi bor i Sthlm i en 5a. Vi orkar med våra barn. Tre av dom har dessutom kontaterade diagnoser men tro det eller ej det är väldigt lugnt hemma hos oss på kvällarna ändå.
  • viseversa

    För att svara på din fråga ts jag tänker ingenting. Tycker ni verkar vara en fin familj. Jag har själv fler än 2 barn och dessutom är min äldsta bara 11år så har 5 "små" barn. Och det går toppenbra. Jag tycker det är fantastiskt att du funnit kärleken igen och att ni fått ett gemensamt barn. Att din sambo är svart skulle jag itne ens fundera över. Kmnappast något ovanligt med par av olika hudfärg idag. 

Svar på tråden Vad tänker ni om denna familjekonstellation?