• Anonym (Vänne­r)
    Äldre 6 May 18:30
    9069 visningar
    21 svar
    21
    9069

    Söker polare till min fru!

    Coolio skrev 2018-04-28 06:08:05 följande:

    Tack för svaren jag fått, även dom som provocerar mig en aning. Hon har haft många möjligheter att börja prata med folk i olika sammanhang där jag ofta ser intresse från en potentiell vän men jag är ganska säker på att min fru inte upfattar det så/ inte vet hur hon ska gå vidare med konversationen, tyvärr.

    Manliga vänner... kolla på hur könsfördelningen ser ut vad gäller allt ifrån datingsidor till gillningar av tjejers avklädda instagram bilder och återkom med en verklighetsförankrad analys av simpel mänsklig bedrift och instinkt. Heterosexuella manliga killkompisar vill ligga med en kvinnlig vän i 8 av 10 fall som en generell grovanalys, om kvinnan i fråga har dom attribut som instinktivt väcker vår parningslust, varför skulle jag uppmuntra till det?


    Jag förstår att du helst inte hittar manliga vänner till henne. Alltså, jag som kvinna har många manliga vänner och min man har kvinnliga vänner. Men skulle min man försöka hitta vänner till mig blir det ju kvinnor han skulle "erbjuda". Jag skulle likaså erbjuda män till honom. Inte fan tussar jag ihop min man med kvinnor bara sådär, även om jag inte skulle tro att det skulle bli problem för oss. Och inte skulle han leta efter män till mig.

    Förstå mig rätt, vi har inte problem med att båda har vänner av det motsatta könet men det är inget vi skulle aktivt leta efter åt varandra om vi skulle hamna i en sån situation. Hittar man så hittar man sånt själv och våra vänner är från tiden innan vi blev tillsammans. Dvs gamla vänner, och sånt går man ju ännu mindre in och petar i. Annat är det med nya vänner, där är nog fler mer "på vakt" så att säga.

    Mina manliga vänner är som vilka vänner som helst. Däremot är kanske jag inte vilken kvinna som helst då jag inte pysslar så mycket med "typiska kvinnosaker". Vi umgås som vilket gäng som helst bara. Dricker öl tillsammans, spelar spel, pratar, skämtar, svär över samhället etc etc. Aldrig någon som ens antytt något sexuellt. Vad de innerst inne tänker, det kan jag ju dock inte svara på såklart.
Svar på tråden Söker polare till min fru!