Inlägg från: Anonym (Hm) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hm)

    min förälder ljuger om mig

    Hon behöver ju få hjälp.

  • Anonym (Hm)
    Anonym (M) skrev 2018-04-28 15:18:03 följande:

    Nu är det ju lite såhär att ingen kan veta att du är vem du säger att du är ts, du skulle likväl kunna vara "han" som det avser i statusen du lagt in bild på och försöker misskreditera "mamman".

    Men är du på riktigt dottern så kan du nog tyvärr inte resonera med din mamma. Prata med den du bor hos om detta så får den hjälpa dig att hantera det, kanske det innebär att kontakta socialen så de är medvetna om vad som försiggår och atr det inte ligger någon sanning i det.


    Det finns ju inga namn, länkar eller något med så det blir ju svårt att ?misskreditera? någon.
  • Anonym (Hm)
    Anonym (M) skrev 2018-04-28 15:30:23 följande:

    Sannolikheten att någon annan skrivet en exakt likadan status är rätt liten, så skulle rätt person "råka" hitta denna tråd är det ju inte svårt att veta vem det handlar om. Så det jag menade med att det skulle likväl kunna vara "han" som skriver och sen "hittar" tråden och screenshottar som bevis. Menar inte att jag faktiskt tror att det är så, men liknande saker har hänt.


    Det känns ju inte jättetroligt. Uppenbarligen tror inte soc på det heller med tanke på kontaktförbud. Det är otroligt vanligt med föräldrar som vill smutskasta soc på grund av att barnen blivit placerade....
  • Anonym (Hm)
    Anonym (ts) skrev 2018-04-28 16:55:44 följande:

    mitt användarnamn är ett tjejnamn även om ni inte kan se det eftersom jag vill vara anonym. Jag bor inte ens kvar där som hon menar i texten jag la ut pga att dom sa upp sig men hon fortsätter säga att jag säger att jag har det dåligt där jag bor även om jag inte ens pratat med henne...


    Men konfrontera henne. Då kanske hon slutar.
  • Anonym (Hm)
    Anonym (K) skrev 2018-04-30 11:31:46 följande:
    Be någon som har henne på facebook att dementera. Att skriva till alla som reagerar eller skriver att det inte är sant.
    eller.. så blockar ts bara personen som skickar skärmdumpar. 
Svar på tråden min förälder ljuger om mig