Inlägg från: Anonym (Troll) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Troll)

    Adoptera bort 2-åring?

    Kurlie skrev 2018-05-01 07:48:08 följande:

    Men Gud, adoptera inte bort ditt barn! Du vet inte alls hur livet ser ut om ett år eller två. Det finns massor med människor som växt upp utan pappa och även haft det fattigt som blivit fantastiska människor och aldrig önskat de blivit bortadopterade. Det tror jag inte någon önskat om det inte skett grova övergrepp eller liknande.

    Jag tror du skulle må bra av att prata med någon professionell om dina tankar. Det låter som att du mår väldigt dåligt.

    Sen är ditt barn väldigt fäst vid dig redan och det skulle kunna bli en traumatisk upplevelse att förlora sin trygghet i dig. Tycker inte dina grunder är nog. Min 18-månaders gick tex runt med koftan jag brukar ha på mig och letade efter mig för nån dag sen när jag inte var hemma för han ville ge den till mig. De är så medvetna fast de är så små.


    Exakt och adopterade lider av psykisk ohälsa i betydligt större utsträckning än dom barn som fått växa upp med sin biologiska familj..
  • Anonym (Troll)
    smulpaj01 skrev 2018-05-01 09:50:53 följande:

    Exakt så ÄR det! Min väninna hade klarat av att ta hand om sitt barn om hon velat! Idag vet hon det men just då blev hon övertalad.


    träffar din väninna någonsin sitt barn ? Barn och framförallt lite äldre barn som växt upp med sin biologiska mor kan fara riktigt illa psykiskt vid en adoption
  • Anonym (Troll)
    smulpaj01 skrev 2018-05-01 09:38:21 följande:

    En fd väninna till mig adopterade bort sin son. Det gick hur lätt som helst. Hon fick ett antal par att välja på. Så att det skulle vara svårt att adoptera bort barn i Sverige är en ren LÖGN!

    Men när det gäller ts hoppas jag hon tänker om. Min väninna har ångrar sitt beslut i alla år och firar hans födelsedag. Hon fick aldrig barn igen och det är en enorm sorg!


    riktigt så lätt är det inte, en adoption får endast ske om det är för barnets bästa. I Ts fall är det inte, hennes barn ser henne som sin mor och är väldigt fäst vid henne. Att ta ifrån barnet dens mamma är ett stort övergrepp , barnet kommer må mycket dåligt psykiskt , känna sig rotlös och bortvald och förmodligen hata Ts för resten av sitt liv för att barnets mamma valde bort barnet .
Svar på tråden Adoptera bort 2-åring?