• Anonym (hjälp­1)
    Äldre 1 May 19:08
    8811 visningar
    19 svar
    +1
    19
    8811

    kraftig orgasm som leder till bajspluttar vid samlag

    Hej! Jag googlar och googlar överallt men finner inte något som motsvarar det jag upplever. detta är ju förstås otroligt pinsamt och min partner är helt ok med det och försöker inte göra mig obekväm men jag får panik de ggr de händer. det händer inte varje gång vi haft sex. på 2,5 år så har det skedd en liten olycka ca 3-4 ggr. 2 ganska rett ett år efter vi möttes och nu ät vi snart inne på 3 å4 ilag och vi har en son på 10 mån. men det går inte hänt nått sånt här sedan 1,5 tillbaka så varför händer det nu?

    Jag har ingen problemmage och denna problematik fanns innan födsel. jag har starka orgasmer och "trycker" ut har jag hört av tidigare jag förr mött innan jag gick in u ett förhållande och även den jag är med nu vet att jag njuter sjukt mycket när vi har sex och det trycker på så mycket då orgasmerna kan sitta i upp till 1-1,5 minut och komma upp till 5-6 (men gärna flera) kraftiga så jag tappar andan och vi måste stanna upp av all krampande. jag kan få fontänorgasmer och det är som om när man släpper all kontroll där nere och litar på sin partner så bara är det som om man tappar kontrollen av allt och jag känner ju att jag känner mig nödig när jag får orgasm och brukar då gå på toa och komma tillbaka. idag hände det. vi hade sex och när vi var klara då låg två små kannpluttar på lakanet och vätska blandat så det var en stor våt fläck. jag drog av lakanet på en gång och överdraget till övernadrassen då det vart lite brunt igenom. och jag skämdes och han så som vanligt att det gör inget,han blir inte äcklad och det är normalt och så vidare bla bla blaaaa..... men tänk om han egentligen bara säger det för att lugna mig och innerst inne känner sig äcklad? det var inte analsex utan bara vaginalt. vi har haft amalsex kanske 10 ggr och det har bara varit "normalt" sekret som kommit ut en gång annars har han sagt jag varit väldigt "ren" därbak och inte sett något. men detta hände alltså nu idag utav bara vanligt vaginalt sex och som alltid är det en kraftig/flera orgasmer som gör att det händer. jag känner inte när det händer men jag har ju känsel och inte skadade nerver i rumpan. har fött barn med bara två stygn för 10 mån sedan och även där så kommer det ju ut både det ena och det andra ungefär den känslan att du inte känner pga det trycker på på andra ställen. detta är ju förstås genant och jag tacklar detta sämre en min särbo.

    har någon annan upplevt samma?! det har ju tack gode gud alla ggr bara hänt med en och samma person. skulle dö om det hade varit med flera Pers och de skulle "prata". :s ....har tur som har en sån kille som älskar mig så mycket och jag litar på honom och jag vet han aldrig skulle säga men jag blir ju liksom äcklad av mig själv och känner mig skammfull och vill ju känna att jag har kontroll över min egen kropp vilket jag inte har då jag ger efter för njutning. han tyckte bara det var bra om det var skönt för mig men han säger bara så för att vara snäll för att han förstår jag tycker det är pinsamt.

  • Svar på tråden kraftig orgasm som leder till bajspluttar vid samlag
  • Anonym (hjälp­1) Trådstartaren
    Äldre 1 May 19:28
    #3

    he he tack :) ja det är nog sant. :D men fortfarande lite psykiskt när det sker men det är inget jag oroar mig för inför varje samlag eftersom 98% av alla ggr varit olycksfria ????????

  • Anonym (hjälp­1) Trådstartaren
    Äldre 1 May 19:32
    #5

    oj emojierna vart frågetecken

Svar på tråden kraftig orgasm som leder till bajspluttar vid samlag