Inlägg från: Gwendolyn |Visa alla inlägg
  • Gwendolyn

    Fler 40 plussare som plussat?

    Hej! Det var ett tag sedan jag plussade, men såg att andra också kommit en bit in i graviditeten. Jag är i v.24+0 idag och har BF 13 september (8/9 enligt mina egna beräkningar samt tidigt VUL men de gick stenhårt på RUL). 

    Fyller 43 i juni och har en dotter sedan tidigare som fyller 7 nu i juni också. Detta är min mans första barn och det var planerat men ändå en överraskning eftersom vi hade nog lite gett upp hoppet och ställt in oss på att det inte blir något....Min dotter kom till via IVF och jag sade typ på andra dejten med min nya kärlek att jag kommer aldrig kämpa för barn igen så om det var en avgörande faktor var det lika bra att han började dejta någon yngre, kanske barnlös tjej. Men han valde mig.  

  • Gwendolyn
    Carro04 skrev 2018-05-26 19:27:08 följande:

    Stort grattis!! Vad roligt, då är vi beräknade nästan samtidigt. Jag går in i vecka 27 imorgon och har Bf 1/9 även om jag tror att det blir en augustibebis...


    Kul, grattis du med! Nyfiken, varför tror du på tidigare? Själv blev jag igångsatt efter att ha gått över två veckor med dottern.. Inte alltför hoppfull att det inte blir så denna gång men önskar verkligen att jag slipper.
  • Gwendolyn
    Carro04 skrev 2018-05-27 12:22:26 följande:

    Av den enkla anledningen att ingen av våra andra tre har behagat stanna inne till BF... Men vem vet, trean kanske blir vår lilla rebell!


    Då förstår jag. ????Samma med att gå över tiden, verkar finnas samband att man gör det igen. Och åldern. Så jag har en del emot mig. Men barnmorskan försökte pigga upp med "nu är det ny man, så mycket kan bli annorlunda ". Vi får se!
  • Gwendolyn
    FrökenFlower skrev 2018-05-27 09:25:53 följande:

    Välkommen och grattis!!!

    Wow vilken tur och nu får han en bebis också <3


    Tack, desamma. Jo, jag är väldigt glad för hans skull.
Svar på tråden Fler 40 plussare som plussat?