• Äldre 16 May 14:18
    3654 visningar
    9 svar
    9
    3654

    Brio barnvagn med barnstol, adapter behövs

    Är du säker? Det där är en brio smile vagn och ser ut som ett brio primo babyskydd. Dom två hade jag och dom behöver ingen adapter :O väldigt konstigt, ser ut som att delen man lägger fast i vagnen saknas på babyskyddet på något sätt..

    borde ha en del som sticker ner på bårda sidorna.

  • Äldre 16 May 14:31
    #2

    På din första bild, dendär delen som står ut under den runda delen med sträck på så är bara låsmekaniamen då man ? låser ? babyskyddet i vagnen genom att dra bärhandtaget bakåt inte själva delen som ska ner i vagnen. Man ser det på bilden här nedan

    Alltså när man böjjer handtaget bakåt roterar dendär delen och förhindrar att man kan lyfta bort babyskyddet då den låser sig. Vet inte hur men ser nog ut som ? adapter? delen är sönder på ditt babyskydd . Ser det lika ut på båda sidorna?

  • Äldre 16 May 16:05
    #4
    Kakkaduva skrev 2018-05-16 15:08:23 följande:

    Tack för svaren! Nu är jag inte hemma och kan kolla, men minns tydligt att delen som skall ned i vagnen saknas på båda sidor. Den såg inte skadad ut. Kan dom delarna vara löstagbara? Eller om någon modell gjordes utan och adapter då används istället.


    Okej ja kanske dom blivit borttagna av nån orsak, köpte du av någon som du kan fråga av ? Problemet är ju att brio inte finns längre utan nu hetet det britax och brio smile heter britax smile 2 tex och brio promo babyskyddet ser olika ut. Osäker om reservdelar finns fortfarande :/ tror inte det är en modell man ska använda med adapter tyvärr för då finns det ju ändå sånadär ? pinnar ? neråt som istället för i vagnen ska ner i adapern som tex denna nedan, utan såna kan man inte fästa babyskyddet i en adapter :/

    Sen finns de ju olika adaptrar men alla har ju såsndär avlångs hål dit ? pinnarna ? i babyskyddet ska ner :/ hoppas det ordnar sig men ser ut som delarna helt enkelt saknas på ditt babyskydd men måste va där för att användas i vagn eller adapter

  • Äldre 16 May 18:49
    #6
    Kakkaduva skrev 2018-05-16 16:29:20 följande:

    Det kan inte vara en sån här? Metalllåset in i skyddet och de lång fästena sticker ut därifrån?

    www.jollyroom.se/barnvagnar/barnvagnstillbehor/bilstolsadaptrar/britax-smile-affinity-adapter


    Hmm tror inte det för de finns fortfarande inget på ditt babyskdd att liksom sticka ner i hålen där domdär svarta tapparna egentligen ska ner :/ för först ska ju dom i din länk ner i vagnen u hålen där sen ska babyskyddet klickas på men utan svarta tapparna som din saknar går de inte, var köpte du babyskyddet ? Ingen du kan kontakta och fråga om dom saknade tapparna?
  • Äldre 17 May 12:03
    #9

    bra att det ordnade sig, hade exakt samma vagn och babyskydd fast i rött och det va verkligen guld att utan adapter osv kunna klicka fast babyskyddet i vagnen då han sov eller om man inte ville ta med liggdelen på kortare shoppingresor eller dylikt, han va så nöjd också i babyskyddet om man shoppade eller nåt, i liggdelen såg han ju inget men i babyskyddet kunde han spana runt på allt :)

Svar på tråden Brio barnvagn med barnstol, adapter behövs