Inlägg från: Iowhannah |Visa alla inlägg
  • Iowhannah

    Panik över nästäppan!!

    Nässkölj! Och vanlig nässpray. Är du som jag och inte tål nässpray så kan du testa barnsprayen, den är mildare men funkar lika bra.

  • Iowhannah
    Amanda84 skrev 2018-05-18 00:20:13 följande:

    Precis vad jag hade tänkt skriva: ta alltså en sådan där medicinspruta som man ger medicin till barn med (finns gratis att hämta på apoteket) och fyll den med koksaltlösning och spruta in i en näsborre (håll dig över handfatet för det rinner ut genom munnen och näsan. Upprepa med nästa näsborre. Ta sedan Otrivin (heter det så?) vanlig avsvällande nässpray alltså. Det är det absolut bästa ( och det funkar förresten även på bebisen sedan fast med betydligt mindre mängd och med halv dos nässpray för barn. Jag fick lära mig det av en sjuksköterska när min bebis var så täppt att han inte kunde andas och vi fick åka in till sjukhuset. Hon sade att om fler bara visste att man kunde göra så, så hade de haft tid till mycket annat än alla förkylda bebisar hela tiden och tillade hur man skulle göra för vuxna.)


    Det finns även större versioner, gjorda för att skölja näsan, att köpa på de flesta apotek. Jag har en sån och tycker att den funkar super mot nästäppa!
Svar på tråden Panik över nästäppan!!