• Anonym (Sandr­a)
    Äldre 25 May 16:41
    9374 visningar
    19 svar
    19
    9374

    Gravid med en 18 åring

    Okej, ska försöka hålla de kort. Har haft en sex relation med en 18 åring, han är välsigt mogen som jag såg och märkte då i alla fall. Nu för två veckor sedan så plussade jag, vi har varit väldigt försiktiga men de " tog" sig ändå. Jag informerade honom för det känns som de rätta och han blev livrädd, vilket jag förstår med tanke på hans ålder. Jag själv har barn, är 23 år och fick barn som 19 åring.

    Jag har bestämt mig för abort, och det är vad han vill också, men nu är han så " elak" han gick från att skicka mysiga snaps t att knappt höra av sig och jag vill ju inte " vara klängig" och snapa han hela tiden utan att få något " positivt" svar.

    Han sa tidigt att han ville inte att de skulle bli känslor med i denna relation o de va jag överens med eftersom det ändå är 5 år mellan oss och han är just 18 år. Igår skrev han t mig "- jag kommer aldrig få känslor för dig" när jag ännu en gång försökte prata med honom för inte vill jag att detta ska ha förstört våran sex/ vänskaps relation. Han sa också att de känns fel o träffa mig nu när jag är gravid.

    Någon som kan tipsa mig hur jag ska gå tillväga? Hur jag ska hantera honom?

  • Svar på tråden Gravid med en 18 åring
  • Anonym (Sandr­a) Trådstartaren
    Äldre 25 May 16:57
    #2
    anonymamo skrev 2018-05-25 16:45:15 följande:

    Kanske jobbigt, men låt honom va. Han är inte redo för detta och blev väl rädd trots att du ska göra abort. Lämna honom bara ifred.


    Ja det har slagit mig med. Men ändå så snapar han ( det är där vi har kontakt) oftast 1-2 ggr om dagen, och kollar" läget".så svårt att låta honom vara också, bryr mig verkligen om honom
  • Anonym (Sandr­a) Trådstartaren
    Äldre 25 May 19:45
    #4
    Meriall skrev 2018-05-25 18:00:05 följande:

    Det blir kanske lättare efter aborten, tror att han kanske är rädd att du ändrar dig och vill ha en familj med honom om han är för trevlig.


    Ja precis...men har sagt till honom flera ggr att jag tycker han kan vara lite för " otrevlig" osv ang detta. Dry var ju absolut inte så att någon av oss planerade detta och vi har använt skydd o varit försiktiga. Han verkar anklaga mig väldigt mycket.
  • Anonym (Sandr­a) Trådstartaren
    Äldre 25 May 19:46
    #5

    Idag än har han inte hört av sig något, ska jag kontakta honom något? Eller bara låta det vara?

  • Anonym (Sandr­a) Trådstartaren
    Äldre 26 May 18:52
    #10
    Anonym (Klang) skrev 2018-05-25 21:07:55 följande:

    Lämna honom ifred! Han ville bara ha sex och inget mer! Förstår att han blir rädd. Onödigt egentligen att du berättade att du var gravid då ni ändå inte hade något seriöst. Du kunde ju bara gjort abort utan och säga ngt! Du ville väl ha hans uppmärksamhet och se hans reaktion!? När man är 18 vill man fan inte bli pappa och man är fan inte redo för det. Jag är 30år med tonåring så jag vet! Fy fan! Det värsta misstaget man gjorde i sin ungdom var att bli förälder i den åldern! Tvi!


    Jag hör nog till den sorten som oavsett informerar att man är gravid, jag tycker lite att det är det " rätta".

    Jag själv fick också barn tidigt, jag var 19 år och den som är far t de barnen var då 18 år gammal och ingen av oss ångrar det valet. Tycker synd om dig som faktiskt ångrar sitt barn!
Svar på tråden Gravid med en 18 åring