• Richard1986

    Gravid med en 18 åring

    Han skulle kunna varit jag. Jag blev oplanerat och motvilligt pappa en månad efter att jag fyllt 18 med en mycket tillfällig kk som var 21. Vi träffades på gymnasiefester och hade sex några gånger tills jag gjorde henne gravid men annars kände vi inte varandra. Jag använde inte kondom så jag får naturligtvis skylla mig själv och jag skyller absolut inte ifrån mig. Men jag kan nog sätta mig in i en del av vad han känner just nu.

    Hon gjorde omedelbart klart för mig att hon tänkte behålla och göra mig till pappa oavsett vad jag sa. Jag fick välja om jag ville vara involverad eller inte men hon skulle bestämt behålla och kräva mig på underhåll om jag vägrade erkänna faderskapet. Vi hade ingen kontakt under hela graviditeten då jag var arg, i chock och hade milt sagt panik. Jag blev deprimerad och fick söka hjälp för att klara av skolgången och privatlivet.

    Det har varit många turer sedan dess. Vår dotter fyller snart 14 och idag har jag en bra kontakt med henne men det har inte alltid varit självklart.

    Livet har sedan dess givit mig ytterligare 3 barn men under betydligt bättre omständigheter :) Killen vill väl kolla av läget då och då för att han är livrädd och vill försäkra sig om att du verkligen gör abort och inte ändrar dig. Trist om detta förstör eran kontakt om ni hade bra sex och jag håller med dig om att det är bara dumt att vara otrevlig. Utan hans deltagande hade du knappast blivit gravid. Men graviditet sätter grillor i huvudet och ställer mycket på sin spets.

Svar på tråden Gravid med en 18 åring