Inlägg från: Anonym (Tyvärr så måste du slåss) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tyvärr så måste du slåss)

    Hur adopterar man bort barn i Sverige?

    Jag lider med dig, men tyvärr måste man slåss för att få rättighter för att få hjälp. Vet flera som har slagits med myndigheter, kommuner och framför allt Försäkringskassan för att få göra sig hörda.

    Överklaga och se till att ta hjälp av någon som vet hur du har det i vardagen. Att slåss ensam är i många fall lönlöst och man mår inte bra av att slåss själv. Råder dig att ha möte med läraren, rektorn och skolsköterskan och be om hjälp. Ta hjälp av släktingar eller vänner som kan hjälpa dig i processen. 

    En förälder orkar inte hur mycket som helst och om man har ett intensivt barn så behöver man få andrum. En del förstår inte hur krävande en del barn är, en del säger att de minsan klarar av sina barn med diagnoser men mycket handlar om man är som person. En del är starkare än andra i psyket och kroppen, en del är jätte känsliga och inget barn med diagnos är den andra lik.


     


    Jag vill ge dig flera kramar och trösta dig med att du inte får ge upp. Överklaga på allting, ta hjälp av alla runt okring för att få fart på processen. Du vet vad du klarar av och inte. Låt inte negativa kommentarar dra ner dig, de vet inte hur du har det.


    Lycka till.

Svar på tråden Hur adopterar man bort barn i Sverige?