• Äldre 4 Jun 19:52
    74441 visningar
    170 svar
    170
    74441

    50dagar kvar! Någon som vill följas nu sista biten.

    Hej alla stora magar i sommar värmen!

    Nu är det 50 dagar kvar till bf och jag undrar om det är fler som har ungefär lika kvar till bf och vil följas sista biten in i mål.

    Själv har jag bf 24/7

  • Svar på tråden 50dagar kvar! Någon som vill följas nu sista biten.
  • Äldre 5 Jun 05:20
    #12

    Väntar mitt 4:e barn. Tycker det har gått fort denna graviditet även om det känns långt kvar.

    Hur har ni mått i värmen med magarna? Själv är jag så glad att se att det ska bli lite kallare.


    Iowhannah skrev 2018-06-04 23:40:57 följande:

    Skräp. Jag orkar ingenting och har noll tålamod och världens kortaste stubin. Superskönt när man har en 2,5-åring -.-

    Dessutom är jag väldigt svullen och ständigt trött. I natt sov jag åtta timmar och trots det så lyckades jag sova 1,5 timmar till innan lunch!


    Vad trisst att du har det så.

    Själv måste jag ta en tupplur 1-2 gånger per dag och värmen har varit jättejobbig men humöret är ändå bra och jag vill bara spola fram tiden för att träffa bebisen.
  • Äldre 6 Jun 20:15
    #20

    Välkomna alla!

    Nu är det 48 dagar kvar och hoppas nedräkningen går fort. Mina sista två har kommit 7 dagar innan(första 1 dag innan)så hoppas denna är lika duktig.

    Jag har en väldigt lågt sittande moderkaka och på måndag är det läkarbesök för att se om den flyttats upp åt. Hoppas värkligen det. Annars blir det kejsarsnitt. Vill värkligen inte det.

    Hur har ni/har ni haft det med krämpor och komplikationer under graviditeten? Mår ni bra?

  • Äldre 8 Jun 18:57
    #42

    Aj vad tungt för er att dras runt med graviditetskrämpor och så depressioner på det. Pust. Svårt att oka om humöret inte är bra. Har som tur är själv haft turen att mitt humör är på topp och mår psykiskt bra. Men har fått stödja min tonårs dotter med sin depression. Hon har lägat inne i flera veckor i omgångar och jag har då fått vara med henne då. Men sedan två veckor tillbaka så är hon bra sedan medecin ändringar för fyra veckor sedan. Jag tar alla fysiska krämpor över psykiska varje dag om jag får välja. Lider värkligen med er som kämpar med psykiskt dåligt mående under graviditeten.

    Har varit med mina tjejer i Ullared i dag och hittat massa fina stora plagg för 30-50kr. Man har ingen lust att lägga pengar på kläder man använder i 2 månader, Max 3 månader. Så det är jag nöjd med. Men vad tufft det var att gå runt där. Nu är jag helt slut.

  • Äldre 10 Jun 07:31
    #47

    Har ni funderat över smärtlindring?

  • Äldre 10 Jun 14:52
    #52

    Spinalen har också avstannat värkarna för mig.

    Vill gärna ha smärtlindring som inte avstannar. Funderar på lokalbedövning i underlivet vid krystning, akupunktur och så lustgas. Brukar uppleva kryssningen som värst.

    Fick sterila kvallar med första barnet och det var fruktansvärt och jag märkte ingen skolans efteråt. Så det rekommenderar jag inte. Finns det inte något som kan bedöva livmodern utan att stanna avvärkarbetet?

  • Äldre 12 Jun 07:52
    #55

    42dagar kvar nu. Tiden går faktist även om det känns som det inte gör det ibland.

    Var i går på läkarbesök eftersom jag haft en lågtsittande/ föreliggande moderkaka. Den hade flyttat sig upp och nu är det fritt fram. Vilken lättnad. Har varit så orolig för kejsarsnitt eftersom moderkakan ligger i nedre framvägg och man då hade behövt skära igenom den.

    Nu är det bara att vänta de resterande dagar och hoppas att ungen är lika duktig som sina systrar och dyker upp en vecka innan bf.

    Hur har ni haft det tidigare? Har ni fått före eller efter bf?

  • Äldre 12 Jun 16:24
    #61

    Har varit på bm besök i dag. Bebisen är fixerad och långt nere. 33+6 i dag.

    Tycker att jag har väldigt få bm besök. Ska nu dit igen 37+0 och så 39+0. Trode man sista 6 veckornakomm varannan vecka. Förra gången jag var där var för 5 veckor sedan. Hur ofta går ni till bm?

  • Äldre 13 Jun 18:13
    #67

    Det är väl olika beroende vilket landsting man bor.

  • Äldre 13 Jun 21:14
    #74
    Iowhannah skrev 2018-06-13 19:59:37 följande:

    Min ligger med huvudet ner. Jag kände tydligt när hon hade lagt sig till rätta, det liksom ilar i livmodertappen och trycket mot urinblåsan har ökat. Dessutom känns magen lägre (och tyngre) än innan.

    Nu ligger hon typ bara på ett sätt, jag känner rumpan på höger sida och fötter och knän som rör sig från mitten till vänster sida. Ibland känner jag händer och huvud också, det är inte särskilt bekvämt.

    24 dagar kvar nu!


    Exakt så känner jag med. Ilningar mot livmodertappen och rumpa/rygg på högersida och sparkar på vänster. Bm sa ju i går 33+6 att bebisen är fixerad. Det misstänkte jag redan ca 10 dagar tillbaks.
Svar på tråden 50dagar kvar! Någon som vill följas nu sista biten.