Inlägg från: Iowhannah |Visa alla inlägg
  • Iowhannah

    50dagar kvar! Någon som vill följas nu sista biten.

    Jag har bf 7/7, 33 dagar kvar. Det känns olidligt långt borta! Jag har redan börjat leta förlossningstecken liksom (fast mest i hemlighet, det är inget jag ens sagt till sambon).

    Andra barnet här. Storebror är 2,5 år och taggad på att få bebis :)

  • Iowhannah
    Våra barn skrev 2018-06-04 22:26:09 följande:

    Hänger på här ja med!

    Är beräknat till den 4/7. Hur mår ni andra?


    Skräp. Jag orkar ingenting och har noll tålamod och världens kortaste stubin. Superskönt när man har en 2,5-åring -.-

    Dessutom är jag väldigt svullen och ständigt trött. I natt sov jag åtta timmar och trots det så lyckades jag sova 1,5 timmar till innan lunch!
  • Iowhannah

    Ja, det är inte det roligaste men samtidigt så har jag varit deprimerad sedan vecka 8 så jag har mått otroligt mycket sämre.

    Nu är det ju ändå nedräkning, även om det går väldans långsamt!

  • Iowhannah
    Våra barn skrev 2018-06-05 11:22:44 följande:

    Oj men Gud. Har du sökt hjälp för din depriotion? Kommer det pga av graviditet?


    Ja, den har med graviditeten att göra. När sonen var bebis så drabbades jag av förlossningsdepression dessutom, så det hör nog samman med hormonerna.

    Jag har varit sjukskriven sedan mitten av januari, haft psykologkontakt sedan februari och medicinerats sedan mars. Alla dessa saker, plus en extremt omtänksam partner, har hjälpt mig enormt och nu ser jag fram emot framtiden istället för att bäva inför den :)
  • Iowhannah
    Madlajns02 skrev 2018-06-05 22:20:54 följande:

    Tjejer, det finns en ny app där man kan hålla kontakten och träffa nya föräldrar. Hänga tillsammans under föräldraledigheten och boka playdaytes. Finns i App Store, Stroller


    Är den bunden till Facebook? Eller kan man ha ett konto utan att använda FB?
  • Iowhannah
    InaLo skrev 2018-06-06 20:15:21 följande:

    Välkomna alla!

    Nu är det 48 dagar kvar och hoppas nedräkningen går fort. Mina sista två har kommit 7 dagar innan(första 1 dag innan)så hoppas denna är lika duktig.

    Jag har en väldigt lågt sittande moderkaka och på måndag är det läkarbesök för att se om den flyttats upp åt. Hoppas värkligen det. Annars blir det kejsarsnitt. Vill värkligen inte det.

    Hur har ni/har ni haft det med krämpor och komplikationer under graviditeten? Mår ni bra?


    Bortsett från det psykiska så har jag mått skapligt bra. Visst har det varit tyngre den här gången än första gången, men då hade jag inget barn att ta hand om.

    Mådde lite illa i början men aldrig så att jag kräktes, har lite foglossningskänningar om jag har rört mig mycket. Nu är det däremot tungt och jobbigt mest hela tiden.
  • Iowhannah
    Chiefen skrev 2018-06-06 22:19:17 följande:

    Har varit den bästa graviditeten hittills ( de två tidigare hade jag riktigt ordentlig foglossning). De enda ja känt av nu senaste veckorna är lite morgonillamående och någon nerv eller liknande i kläm precis nedanför ena ljumsken vilket inte är så skönt.


    Jag brukar få en nerv i kläm så att ena skinkan helt tappar all funktion. Går knappt att gå då. Värsta tillfället var när vi åt middag (sambon var på jobbet) och jag inte kunde resa mig från stolen på typ en timme -.-
  • Iowhannah
    Våra barn skrev 2018-06-07 12:35:23 följande:

    Har en fråga till er.

    Någon som drabbats/ har drabbats i andra graviditeter av panikångest och nedstämdhet? I v 34 vaknade ja upp och fick en panikångest som ja aldrig varit med om tidigare. Det är fruktansvärt. Ja skakar, svättat, blir andfådd och mycket trött och nedstämd efteråt.


    Jag har varit deprimerad hela graviditeten så, ja, jag känner igen det där. Lergigan hjälper absolut mot den värsta ångesten, hoppas den gör det för dig med.
  • Iowhannah
    Milou3 skrev 2018-06-07 22:15:35 följande:

    60 dagar kvar!

    3:e barnet - en sladdis :) som beräknas komma 6 augusti. Är smått illamående, trött, ligamentsmärtor samt en vidrig halsbränna. Även börjat känna mig extra introvert. Pallar knappt möta blicken på folk på stan och tycker de flesta pratar för mycket. Känslig och gråtig.

    Ganska mycket sammandragningar har jag, och har haft sen vecka 17! Är uppe i 5-6 st i timmen. Vissa dagar mer och andra mindre.


    Det där med extra introvert känner jag igen! Folk tycks ha blivit mer och mer störande på sistone, hittar jag inget att störa mig på hos nån så stör jag mig på hens blotta existens. Detta gäller framför allt random folk på stan.

    I dag har jag haft ovanligt mycket sammandragningar, och även förvärkar, nästan så jag trodde att förlossningen skulle sätta igång. Men det är 30 dagar kvar så det var väl rent önsketänkande...
  • Iowhannah
    jennie08 skrev 2018-06-08 16:19:02 följande:

    Ja och förhoppningsvis har de extra koll på oss efter förlossningen. Jag är så rädd för förlossningsdepression även om jag mår bra just nu. Har slutat med antidepressiva nu under graviditeten och är rädd att falla dit igen. Det är ju så otroligt mycket hormoner hela tiden...

    Tråkigt att era graviditeter blivit så påverkade. Kan ju tycka att ni alla borde ha fått bättre hjälp för länge sen.

    Själv fick jag spunk och städade hela hemmet idag. Eller nja nästan. De stora får städa sina egna rum. Råkade dessutom hälla ut hela kartongen med tvättmedel i badrummet så där är det också rent. Hehe


    Varför slutade du medicinera?

    Jag har haft förlossningsdepression och kan säga att det är extremt viktigt att hålla koll på sig själv! Och även uppmana sin partner att hålla ett extra öga på en. Ju tidigare man får hjälp, desto snabbare går det över.
Svar på tråden 50dagar kvar! Någon som vill följas nu sista biten.