Inlägg från: Våra barn |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kaffedraken)

    50dagar kvar! Någon som vill följas nu sista biten.

    Hänger på här ja med!

    Är beräknat till den 4/7. Hur mår ni andra?

  • Anonym (Kaffedraken)

    Ush men gumman va tråkigt att du känner så. Inte långt kvar och hoppas att allt kommer gå bra för dig.

    Jag själv har nu börjat få panikångest med skakningar, andfåddhet, svettningar och dåligt aptit. Hoppas detta ha med graviditet att göra.????

  • Anonym (Kaffedraken)
    Iowhannah skrev 2018-06-05 06:53:40 följande:

    Ja, det är inte det roligaste men samtidigt så har jag varit deprimerad sedan vecka 8 så jag har mått otroligt mycket sämre.

    Nu är det ju ändå nedräkning, även om det går väldans långsamt!


    Oj men Gud. Har du sökt hjälp för din depriotion? Kommer det pga av graviditet?
  • Anonym (Kaffedraken)

    Har en fråga till er.

    Någon som drabbats/ har drabbats i andra graviditeter av panikångest och nedstämdhet? I v 34 vaknade ja upp och fick en panikångest som ja aldrig varit med om tidigare. Det är fruktansvärt. Ja skakar, svättat, blir andfådd och mycket trött och nedstämd efteråt.

  • Anonym (Kaffedraken)
    jennie08 skrev 2018-06-07 14:01:54 följande:

    Inte under graviditeten men ca 1 år efter mamma dog så blev jag otroligt nedstämd, deprimerad och fick ångestattacker. Har aldrig haft så tidigare i mitt liv. Att få ångestattacker är så läskigt och obehagligt!

    Det som hjälpte mig var att gå till läkaren, börja med antidepressiva och få hjälp av en psykoterapeut. Idag mär jag bra igen.

    Har du tagit upp detta med din barnmorska?


    Jo, ja har även pratat med en psykolog ochen läkare så skrev ut lerligan åt mig. Problemet är att det inte endast handlar om dessa panikångesten utan blir utmattat och nedstämd efteråt i fleradagar. Detta påverkar min aptit i första hand liksom. Hoppas verkligen ja kan bli botad snart igen. Hela livet känns inte som det har varit.
  • Anonym (Kaffedraken)
    Milou3 skrev 2018-06-07 22:15:35 följande:

    60 dagar kvar!

    3:e barnet - en sladdis :) som beräknas komma 6 augusti. Är smått illamående, trött, ligamentsmärtor samt en vidrig halsbränna. Även börjat känna mig extra introvert. Pallar knappt möta blicken på folk på stan och tycker de flesta pratar för mycket. Känslig och gråtig.

    Ganska mycket sammandragningar har jag, och har haft sen vecka 17! Är uppe i 5-6 st i timmen. Vissa dagar mer och andra mindre.


    Men va skönt att höra att man inte är ensam i detta helvettes period. Jag har alltid älskad att vara gravid oavsett om ja har haft ont i ryggen mm tidigt men när detta kom som brev på posten ändrades hela mitt liv, psyket är inget att jämföra med. Hoppas vi alla kommer ha okomplicerade förlossningar????
Svar på tråden 50dagar kvar! Någon som vill följas nu sista biten.