• Gameof­throne­s
    Mon 30 Nov 2020 13:42
    21484 visningar
    60 svar
    60
    21484

    Ni "karriärkvinnor" - hur klär ni er?

    Anonym (ts) skrev 2018-06-09 18:02:12 följande:

    Har jobbat nästan hela livet inom sjukvården. Tar på mig arbetskläder som landstinget tillhandahåller varje morgon. Min garderob lämnar mycket till att önska. Rullar till och från jobbet i bekväma mjukiskläder sedan jag fått barn. Har en del partykläder men annars är garderoben som ett stort svart ekande hål.

    Är nyfiken på vad ni andra arbetande kvinnor klär er i? Hur klär ni er på jobbet och på fritiden? Vad har ni för klädbudget? Hur stor del går till arbetskläder? Känner ni krav om att klä er på något särskilt sätt på jobbet eller känns det naturligt? Berätta gärna.


    Jag hade ett arbete som man var tvungen och ha finkläder på sig. Jag hade kavaj, blues,kjol/finbyxor, strumpbyxor, stilkettklackar (inget tvång) Men snyggast tycker jag. hade då grått och svarta kläder. Enklast. 

    Fritiden, mysbrallor, linnen tränings BH, Ralph Lauren , H&M, Nått från New Yorker, Stadium. =)

    Ibland när jag vill vara snygg tar jag på mig mina gamla arbetskläder. Dem är fortfarande fina, kompletteras lätt med andra kläder jag har. 

    Idag är det inte så åker med mina privata kläder till jobbet krävs inget fint. använder inte mysbrallor. Under arbetstid.
  • Gameof­throne­s
    Tue 1 Dec 2020 20:19
    #59

    Kul och se hur era jobb klädkoder är. =)

    Jag är skittåkigt på fritiden skrev tidigt tråd hur jag är klädd hela dagarna.

Svar på tråden Ni "karriärkvinnor" - hur klär ni er?