Inlägg från: Fröken Rabarber |Visa alla inlägg
  • Fröken Rabarber

    Vad ska jag göra? Mvh En sökande själ (långt)

    Spontant skulle jag säga att du behöver ge mindre av dig själv till andra och mer till dig själv. Ägna dig åt din kreativitet och sådant som känns kul/bra. Tror inte du kommer bli lycklig av att bryta upp ditt liv från grunden, däremot av att göra små förändringar i vardagen. Måla en vanlig måndagskväll, testa att gå en kurs i keramik (eller annat). Du kan aldrig fly från dina egna tankar/känslor för ditt huvud har du alltid med dig.

  • Fröken Rabarber
    Welanders skrev 2018-06-10 18:25:04 följande:

    Ja det är väl lite det jag är rädd för, att det inte skulle hjälpa att ändra livet, för då betyder det att jag verkligen måste jobba på.mig själv i det livet jag lever. Det är såå svårt bara, när man har en hjärna som aldrig håller käft. Jag ska försöka ta tag i kreativiteten igen. Det svåra med det är att man måste ha inspiration, och den är svår att få just nu. Plus att en 11 månaders gör det inte lättare att få tid till det.


    Testat såna här mindfulness målarböcker där det bara handlar om att färglägga? Kanske kan styra om fokus på tankarna, samt mjuk starta kreativiteten. Man får ju tyvärr ingen inspiration till något kreativt om man inte gör något kreativt......
Svar på tråden Vad ska jag göra? Mvh En sökande själ (långt)