Forum Hjälp/Råd - Adoption
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Adoption, hur gör vi?

  Ons 25 jul 2018 11:30 Läst 4819 gånger Totalt 15 svar
  Visar endast inlägg av Meriall - Visa alla inlägg
 • Ons 25 jul 2018 11:30 #9

  Jag tror att man kan få välja ålder i ett spann som är rätt brett men inte kön? Men oftast blir det äldre barn tror jag, finns inte många småbarn att adoptera. Lättare om ni är okej med funktionsnedsättningar hos barnet.

  Det tar nog längre tid att adoptera än insemination men ni kan ju ha tankar att det är bättre att barnet ej är genetiskt relaterat till någon av er än bara en av er och det är förståeligt.

 • Ons 25 jul 2018 11:34 #10

  Det verkar som att om man vill ha ett litet barn är det oftast 0-2 eller 0-3 år men då är de oftast närmare 2 eller 3.

 • Ons 25 jul 2018 17:29 #12
  BusigaSyrran skrev 2018-07-25 16:22:56 följande:

  Klappa dig stolt på axeln för att du är så otrevlig och respektlös.

  Jag har ingen erfarenhet utav adoption så jag får såklart fråga om man kan. Är du intresserad utav adoption så kan du väl skriva något i en god ton. Kommer inte att svara personer som tror de är bättre än alla andra o försöka trycka ner folk via internet.Tack för dina svar :) då är jag lite klokare.

  Kön spelar ju egentligen ingen roll, men däremot hade jag velat ha ett så litet barn som möjligt då de är den tiden jag fattas/saknas efter att ha fått ett eget barn men sen tagit stopp. Man saknar allt de man har varit med om. Men adoption är ju helt klart något som går i tankarna ändå.


  Det förstår jag absolut men jag tänker att kanske inte adoption passar så bra då. Ni kanske hoppas på en bebis och så blir det en treåring med anknytningsproblem, adhd och lätt utvecklingsstörning. Man kan aldrig veta. Men den mysiga lätta bebistiden får man nog sällan vid en adoption. Även en tex 10mån är ju en "stor" bebis som kanske går omkring och har stor egen vilja.

  Men hoppas att ni kommer fram till något som passar er vare sig det är adoption eller något annat :)
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll