Forum Sex & graviditet - Sex & samlevnad
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Hur ofta har ni sex?

  Mån 11 jun 2018 10:07 Läst 4166 gånger Totalt 17 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (Pappan) - Visa alla inlägg
 • Anonym (Pappa­n)
  Återställ
  Mån 11 jun 2018 10:07 #1

  Sex kanske en ggr/månad

 • Anonym (Pappa­n)
  Återställ
  Mån 11 jun 2018 10:13 #2

  Vi har ett litet barn hemma. Min fru har inget sexuellt driv eller vad man ska kalla det. Aldrig riktigt haft, förutom när vi skulle skaffa barn då var tydligen närhet och sex väldigt viktigt för henne under det halvår vi försökte, men så fort det lyckades så var hennes sexlust som bortblåst igen. Vi hade sex kanske två gånger under graviditeten. Idag kanske en gång varje månad.

 • Anonym (Pappa­n)
  Återställ
  Mån 11 jun 2018 11:27 #7
  Anonym (gravid kvinna) skrev 2018-06-11 10:49:04 följande:

  Jag har ju själv haft småbarn (de är nu 8 och 6 år) och såklart så vet jag att man kan vara jättetrött och så men ändå. Det måste vara väldigt tråkigt och tungt när ens partner inte vill ha sex när man själv vill. För mig skulle det påverka relationen enormt negativt. Det som du beskriver ovan stämmer exakt in på en nära vän till mig, de väntar sitt tredje barn nu och om jag ska vara lite elak så känns det som om han gick med på det för att för en gångs skull få ligga lite. De hade ett väldigt aktivt sexliv innan de fick barn vilket gör det hela ännu konstigare i mina ögon. 


  Jo det är tråkigt....

  Att inte ha sex så ofta kan jag leva med. Man har ju ett liv att leva i övrigt och barn och jobb tar tid. Trött jämt och allt det där.. Barn som sover i sovrummet m.m.

  Men att frun faktiskt inte gillar eller njuter av sex är tråkigt. Jag har lagt ned.. Orkar inte bry mig.
 • Anonym (Pappa­n)
  Återställ
  Mån 11 jun 2018 13:44 #12
  Anonym (gravid kvinna) skrev 2018-06-11 13:01:38 följande:

  Ja alltså så länge du känner att du kan leva med det så kanske det inte är ett så stort problem. Eftersom hon verkar ha varit så innan barn också så vet du ju vad du valt. Sen kan man säkert ha en bra relation ändå om båda kan tänka sig att inte ha så mycket sex. Alla vi olika för mig är det otänkbart och jag är glad att jag är kvinnan (i ett hetroförhållande) så att min partner inte är gravid, föder barn, ammar och tappar lusten pga det. 


  Jag känner väl egentligen inte att jag kan ha det såhär. Det är ju också betydligt lättare att acceptera sin situation som singel än att leva i en relation där man hela tiden blir bortstött liksom

  Men det går ju upp och ned. I vissa perioder mår jag bra, medan vissa tider är jag så sjukt kåt

  Men det finns ju porr och högerhand
 • Anonym (Pappa­n)
  Återställ
  Mån 11 jun 2018 13:45 #13

  Tror jag hade mer sex när jag var mellan två förhållanden innan jag träffade min nuvarande, än vad jag har nu ett antal år in i förhållandet

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll