• viseversa

    Hur ordnat var allt innan ni bestämde er för att bli skaffa barn?

    Inte ordnar alls. Blev gravid efter en månads förhållande. Vi bodde 70 mil från varandra. Båda bodde hemma fortfarande och ingen hade fast jobb. Vi hann flytta till eget innan hon föddes. Han hann få jobb. Jag hann jobba upp en bra fb genom ett 6mån vik där jag jobbade heltid hela graviditeten.

    Detta var snart 12 år sen. Vi är tillsammans fortfarande och har fått 5 barn tillsammans. Båda har fast jobb. Vi bor i en stor lägenhet i Sthlm med egen uteplats. Visst hade jag gärna bott i hus men vi har ändå lyckats bra.

  • viseversa

    Han bodde i Jämtland på en gård med en massa djur. Jag bodde i Stockholms innerstad. Han lämnade allt och flyttade till mig. Sen hittade vi egen lägenhet snabbt.

  • viseversa
    Anonym (Vi) skrev 2018-06-13 12:35:42 följande:
    Våra liv går också framåt. Men när vi började med barnen så bodde vi redan stort och fint med nya bilar och pengar. Nu har vi mer pengar och därmed mer ledig tid och fler hästar osv. Bara för att man börjar på på ett högre trappsteg så betyder det inte att man stannar där. Barnen däremot har aldrig behövt gå heltid på förskola eller bo lägenhet.
    Förlåt men jag får lire känslan av att du anser dig lite bättre än andra nu. Och har behov av att gnida in hur duktiga ni är och att era barn minsann inte behöver gå på förskolan heltid för ni är så rika. Har så stort fint hus och en massa hästar.
Svar på tråden Hur ordnat var allt innan ni bestämde er för att bli skaffa barn?