Inlägg från: nirakanna2 |Visa alla inlägg
  • nirakanna2

    Hjälp, vilket märke är bäst för att täcka grått hår om man vill färga själv hemma?

    Menar du att utväxten syns direkt efter några veckor? Det som växer ut efter färgningen kommer ju alltid att ha originalfärg. Jag är nöjd med Nutrisse Garnier Cream.

  • nirakanna2
    Helgapelga skrev 2018-06-18 14:35:55 följande:

    Ja precis, det är utväxten som syns redan efter några veckor. Och nu inser jag ju hur dum jag är, det är klart att utväxten alltid är grå hur jag än gör! 

    För några år sedan färgade jag alltid håret hos frisör, och då gjorde jag det var 12:e vecka. Då upplevde jag att utväxten syntes från vecka 10 kanske, och absolut inte så grå. Nu är det extremt, utväxten kommer egentligen redan efter två, tre veckor. Jag har liksom tänkt att det är ICA-färgen som är för dålig i förhållande till salongfärgen, men antagligen är det mitt hår som har blivit mycket gråare på de här åren, plus att mitt hår väl växer rätt fort (även om jag aldrig tyckt det själv).

    Tycker du att Nutrisse Garnier Cream är enkel att använda? Den jag använder nu är i jobbigaste laget, väldigt många moment :/


    Jag kör inte på nåt finlir typ låta färgen dra längre i benan, utan fördelar bara jämnt. Då är den färgen fätt smidig: bara att klämma ut färgtuben i flaskan, skaka & applicera med pip-flaskan.
Svar på tråden Hjälp, vilket märke är bäst för att täcka grått hår om man vill färga själv hemma?