• Äldre 19 Jun 12:18
    10340 visningar
    19 svar
    19
    10340

    Vill inte ha sex men onanerar

    Sedan min flickvän gjorde graviditetstest så har hon inte velat ha sex alls. Går in i vecka 14 nu. Så det är 12 veckor sedan vi hade sex senast. Hon har ingen jätte jobbig graviditet mer än att hon är trött och sover ofta. Vi hade sex några dagar innan testet och då var det inga problem men så fort hon såg att hon blev gravid så tog hon avstånd.

    Saken är den att hon onanerar så fort hon får chansen tex, jag tar hennes son och hittar på något utanför hemmet eller om hon vaknar tidigare och jag är på jobb och hennes son sover. Ser på historiken att hon kollat på porr.

    Är detta ett vanligt beteende bland gravida tjejer?

  • Svar på tråden Vill inte ha sex men onanerar
  • Äldre 19 Jun 17:45
    #5

    Kanske det är så, hon säger själv att hon kollade mycket på porr innan hon träffade mig. Vi har bara varit ihop knappt ett år.

    Bara vecka 14 och jag tycker inte denna perioden har varit direkt trevlig mer än att jag ska bli farsa. Jag gör det mesta hemma, hon sover mest. Jag säger ofta att hon är snygg och vill mysa, masserar hennes fötter osv. Hon vill inte mysa, tar aldrig initiativ till pussar eller kramar. Är nojig att det ska vara så här hela graviditeten...

    Hon säger hon älskar mig men det är alltid jag som säger det först. Får ju lita på henne. Antagligen hormonerna.

  • Äldre 19 Jun 19:26
    #8
    Kellie13 skrev 2018-06-19 18:03:27 följande:

    Får ja fråga, hur vet du att hon onanerar?


    Ser på tv historiken sen har jag hört henne när jag gått och lagt mig och hon är kvar i tv rummet. Sen ligger hennes vibrator annorlunda än vad den låg innan
  • Äldre 19 Jun 19:31
    #9

    Jag har inte problem med att hon onanerar, jag bara tycker det är tråkigt hon inte inkluderar mig någongång. Men ju mer tiden går desto mindre känner jag för att ligga. Ville mest bara veta om det var normalt beteende, första graviditeten som jag går genom så jag har ingen aning ????

  • Äldre 19 Jun 19:40
    #11
    Anonym (Igenkänning) skrev 2018-06-19 19:34:50 följande:

    Jag kan bara säga att jag känner igen mig i dun tjej utifrån din beskrivning. Har fjärde barnet på g. Under alla graviditeter har jag absolut känt lust och faktiskt är det ända gången jag tittar på porr. För jag är sugen, jag är attraherad av maken men att vara trött, må illa, senare känna bebis sparka gör att jag inte klarar av att han tar på mig på det sätt sim jag annars njuter av. Rädd att börja blöda, få urinvägsinfektion osv också. Kanske känner din tjej så? Graviditeten innebär påfrestningar och en del avkall för er båda-en relativt kort period. Det kommer en annan tid sedan.


    Ja, kanske det är så, förhoppningsvis ?? Självklart hoppas jag det blir bättre men det är sjukt jobbigt nu att inte känna sig behövd.
Svar på tråden Vill inte ha sex men onanerar