• Äldre 19 Jun 20:06
    10342 visningar
    19 svar
    19
    10342

    Vill inte ha sex men onanerar

    Kallemannen8703 skrev 2018-06-19 19:40:52 följande:

    Ja, kanske det är så, förhoppningsvis ?? Självklart hoppas jag det blir bättre men det är sjukt jobbigt nu att inte känna sig behövd.


    Du får nog ställa in dig på att du inte kommer hamna i första rum en bra tid framöver. Kan bara prata av egen erfarenhet och vänners, men när man får barn och är inpå barnet dygnet runt som mamma så blir man väldigt ?mätt? av all närhet och kärlek. jag ville absolut inte ha mer av det utan få vara i fred i mon kropp när tillfälle gavs medan min man längtade efter närhet och ömhet.

    Man får liksom ställa in sig på att det kommer en (i det stora hela kort) period framöver som kommer domineras av en liten människas behov. Och man får också acceptera att ens gravida partner kan pendla upp och ner i sitt mående och beteende. Hennes kropp jobbar på högvarv non-stop dygnet runt i 9 månader för att bygga en människa. Klart hon är trött och påverkas. Och det måste få vara hennes fokus också.

    Prata med henne. Berätta hur du känner, dina funderingar när barnet kommer och hennes erfarenhet kring det hela. Läs på och håll dig uppdaterad med barnets utveckling och hennes utveckling vecka för vecka (app). Visa engagemang och stöd. Ni är två som ska bli föräldrar.
Svar på tråden Vill inte ha sex men onanerar