• Nyman222

    Förlovning/frieri

    Hej

    Jag har varit förlovad innan med en tjej när vi hade varit ilag i 6 månader, jag va 18 och hon va 24 men det var inte äckta, det va mer "bara för att få en bra dag och vecka" sen gick vi isär efter 1,6 år och jag ångra mig redan innan vi gjorde slut att vi förlovade oss, så jag bestämde mig för att nästa gång ska det vara äckta och inte förhastat och jag ska ha tänkt mycket på det innan det sker.

    Nu har jag varit med min "nya" tjej/sambo i 1,5 år och jag har tänkt och tänkt och känner verkligen att hon ger mig något i livet och det är värkligen nått helt annat!, jag har faktiskt aldrig varit med om nått som är så bra som jag har det nu, men det är lätt att säga och de säger man till alla man är tillsammans med, men jag har en stark kännsla av att vi har hittat till varandra och att vi blir gamla ihop!,

    För vi har allt ett bra förhållande ska ha för att funka

    - vi bråkar, vi löser det vuxet, vi kan vara med varandra bara som bästa vänner och festa och dansa och socialisera utan problem, vi funkar praktiskt i vardagen med sysslor och sånt, vi har gudomligt sex, vi lär varandra saker varje dag, vi skrattar och lever ett väldigt sunt liv, men det är klart att alla dagar inte är positiva eller glada och så ska det också vara!.

    Jag är rädd vad andra ska tänka om jag förlovar mig med henne efter det inte gått så länge eftersom jag förlovade mig med exet med kort varsel och de va inte riktigt genomtänkt... men också så skiter jag i det för att de är våran kärlek och vi vet bäst vad vi känner! Men jag hade iallafall vågat vara stolt och visat upp våran förlovning nu men de gjorde jag inte förr...

    Igår droppade jag att jag skulle faktiskt vilja förlova mig med henne för att det känns värkligen äckta men jag började gråta när jag sa det också för att det var väldigt viktigt för mig att de blir rätt!!! Och det va jävligt tungt att droppa det för mig, hon har gjort dom alla andra tjejer gör när dom kollar på ringar ( titta älskling vart är min ring då ) pch det har jag bara tyckt varit roligt och vi har skämtat om det :) och igår sa hon också att hon skulle vilja det.

    Måste tillägga att jag är 20 och hon är 30 och vi passar väldigt bra ihop och har en jävla kemi! Vi är glada,arga och ledsna tillsammans och har spänningen <3

    Vad hade ni gjort?

    Hade ni gjort det tillsammans utan överraskning eller hade ni gått ner på knä och sagt vill du förlova dig med mig eller hade ni sagt vill du gifta dig med mig? För vi skulle ju vilja försöka gifta oss efter ett år.

  • Svar på tråden Förlovning/frieri
  • Tremblement de Terre

    Jag vet inte om jag förstår exakt vad din fråga är, men strunta helt i vad andra ska tycka. Vill ni gifta er eller förlova er så gör det, det är ju er grej och ingen annans.

    Fint att du blev så känslosam när du droppade det för henne :)

  • Anonym (Vad vill du)

    Alltså, vill du gifta dig med den här tjejen? Fria då.

    Vill du bara "markera" förlova dig inte.

Svar på tråden Förlovning/frieri