• Anonym (vad är du ute efter?­)
    Äldre 20 Jun 08:07
    10601 visningar
    10 svar
    10
    10601

    Sarha ammar sin 4-åriga dotter är det barnmisshandel eller ok?

    Jag undrar vart du vill komma med en sådan TS? Du är man, varför ger du dig på en mamma som ammar?

    De flesta av oss skulle inte amma så länge som i artikeln men det är verkligen inget man kan förbjuda, som du skriver i din TS. Hur är det barnmisshandel? (du menar att jämställa det med att slå ett barn eller att utöva psykiskt våld på ett barn?)

    Det faller utanför normen att amma så länge, ja, och det är säkert inte mycket näring kvar i mjölken men att gå så långt som att säga att det är barnmisshandel är väl att gå för långt tycker jag

    Kvinnor i många lägen kan inte göra rätt hur de än gör: ammar man inte så är man en "dålig" mamma och man får skäll för det, ammar man för länge- så får man skäll för det. Föder man via kejsarsnitt har man enligt vissa inte "fött på riktigt" och så får man skäll för det trots att det kanske inte fanns ett val.
    Har man sex med många män, ja då är man en slampa men samtidigt uppskattar många män en självständig kvinna. De flesta män vill att kvinnor ska ha en egen inkomst och stå på egna ben men nåde henne om hon tjänar MER än sin man (som säger sig vara för jämställdhet men sen visst inte är det ändå) osv, osv. 
    Varför så många åsikter om vad kvinnor gör och inte gör?

    För att återgå till mamman i artikeln får man väl se på helheten: hur har barnet det för övrigt? Är det en mamma som knyter barnet så hårt till sig så att det är ett ängsligt barn som inte vågar något utan mamma? Då är det kanske så att mamman behöver få lite föräldrastöd men är barnet ett tryggt, lugnt och självständigt barn kan man låta familjen vara! 

Svar på tråden Sarha ammar sin 4-åriga dotter är det barnmisshandel eller ok?