• Äldre 27 Jun 15:09
    7041 visningar
    18 svar
    18
    7041

    Längre cykel och senare ägglossning efter IVF - känner någon igen sig?

    Menar du att ditt amh ökade? :O Visste inte att det kunde göra det!

  • Äldre 27 Jun 15:49
    #3

    Det ger ju hopp :D Jag hade bara 0,45 när jag testade nu men alla andra värden såg bra ut så då behöver det inte vara kört kanske :)


    Percafluviatilis skrev 2018-06-27 15:31:09 följande:

    Japp! Tog första provet i september, visade 0,9. Andra i oktober visade 0,5. I april visade det 1,56. Men amh ska ju alltid kompletteras med ultraljud och i och med att jag faktiskt också fått ut väldigt få ägg ur få blåsor så stämmer det ju att jag har låg äggreserv.


    Wow! :) Det ger ju hopp. Jag hade 0,45 vid min enda mätning nyligen och trodde att det omöjliggjorde syskon (fick barn för 2 år sen) fast fsh och alla andra värden såg bra ut. Låg äggreserv borde väl vara okej om man har hög kvalité på dem? Vet du vad du hade på fsh? Gör låg äggreserv att man inte ägglossar naturligt alla månader utan bara då och då eller vad har det för effekt förutom att få ut få ägg vid stimulering?

    Ursäkta alla frågor!

    Jag tror att längre cykel är positivt för vid för kort cykel ska det väl vara svårt? Kanske behandlingen rättat till något hos dig? Jag känner till flera som inte kunnat få barn utan hjälp av okänd orsak, försökt i flera år och sedan försökt med misslyckade ivf och sedan plötsligt lyckats på egen hand! Jag vet dock inte hur mkt spermier som behövs för det men om ni kör ivf tänker jag att all ökad fertilitet hos dig är väldigt positivt!
  • Äldre 27 Jun 15:50
    #4

    Oj vad konstigt mitt meddelande blev när det blev dubbelt, råkade ladda om sidan.

Svar på tråden Längre cykel och senare ägglossning efter IVF - känner någon igen sig?