Forum Fertilitet och kropp - Svårt att få barn
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Längre cykel och senare ägglossning efter IVF - känner någon igen sig?

  Ons 27 jun 2018 21:04 Läst 3737 gånger Totalt 18 svar
  Visar endast inlägg av Luradggr2 - Visa alla inlägg
 • Ons 27 jun 2018 21:04 #6
  Meriall skrev 2018-06-27 15:49:44 följande:

  Det ger ju hopp :D Jag hade bara 0,45 när jag testade nu men alla andra värden såg bra ut så då behöver det inte vara kört kanske :)

  Wow! :) Det ger ju hopp. Jag hade 0,45 vid min enda mätning nyligen och trodde att det omöjliggjorde syskon (fick barn för 2 år sen) fast fsh och alla andra värden såg bra ut. Låg äggreserv borde väl vara okej om man har hög kvalité på dem? Vet du vad du hade på fsh? Gör låg äggreserv att man inte ägglossar naturligt alla månader utan bara då och då eller vad har det för effekt förutom att få ut få ägg vid stimulering?

  Ursäkta alla frågor!

  Jag tror att längre cykel är positivt för vid för kort cykel ska det väl vara svårt? Kanske behandlingen rättat till något hos dig? Jag känner till flera som inte kunnat få barn utan hjälp av okänd orsak, försökt i flera år och sedan försökt med misslyckade ivf och sedan plötsligt lyckats på egen hand! Jag vet dock inte hur mkt spermier som behövs för det men om ni kör ivf tänker jag att all ökad fertilitet hos dig är väldigt positivt!


  Jag har också 0.45 i AMH och har super regelbunden ägglossning och mens och ägglossningen har bekräftats av gyn. Det enda AMH säger är att man troligen får ut få ägg vid ivf och måste använda höga doser medicin. Anledningen till att jag inte blivit gravid är min mans väldigt låga spermieantal. Gyn sa att att lågt AMH kan leda till att det tar lite längre tid att bli gravid men inte alltid.
 • Ons 27 jun 2018 21:08 #7

  PS Synarela är väl samma sak? Synarelan kan krångla till mensen i månader efter man använt det. Kolla om det står nått i fass om medicinen du tagit.

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll