Forum Fertilitet och kropp - Svårt att få barn
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Längre cykel och senare ägglossning efter IVF - känner någon igen sig?

  Ons 7 aug 2019 10:34 Läst 3737 gånger Totalt 18 svar
  Visar endast inlägg av Limarie - Visa alla inlägg
 • Ons 7 aug 2019 10:34 #16

  Hej!

  Hur har det gått för er alla här i tråden med lågt AMH? Vi har samma problem med AMH på 0,4, 33 år, fått med korta protokollet ut 5 ägg men inga befruktades trots ICSI. Mannen har dåliga spermier.

  Behöver solskenshistorier!


  1 IVF - lågt AMH-värde - 5 ägg - inga befruktades
 • Ons 7 aug 2019 14:37 #18
  Percafluviatilis skrev 2019-08-07 11:46:48 följande:
  Hej!

  Vi gjorde fem ivf, två privata och tre landstingsförsök. Sjunde återförda embryot valde att stanna och är nu i vecka 18. På våra två första ivfer som var privat fick vi totalt tre till frysen och två färskåterföringar (7 ägg ut totalt). Det är en av de frysta jag är gravid med nu, från allra första ägguttaget. På landstingsförsöken fick vi ut totalt 8 ägg på tre ivf och endast tre befruktades. En av behandlingarna fick vi inga befruktade. Var beredd på att det kan krävas fler behandlingar än för "normala" för oss med lågt amh. Tror det är helt normalt! Lycka till.
  Tack för ditt svar. Och så glad jag blev att läsa att du är gravid! Grattis! Det är alltså värt att kämpa!

  Funderade ni på resan någon kring äggdonation? Detta är nåt som vi redan efter första försöket fick höra nämligen. Man läser här och där att inga ägg befruktas men hos oss var det första försöket och nu är man så rädd att det blir likadant denna gång.

  Gjorde de ägguttagen hos er när ni hade mindre än 3 äggblåsor på ultraljudet?

  Vi har ultraljudet nu på fredag och eftersom vi förra gången inte hade mer än 5 ägg och inget befruktades tänkte vi nu att inte fortsätta med uttaget om det är mindre än 5. Läkaren sa docka tt vi får vara glada om det blir 3.
  1 IVF - lågt AMH-värde - 5 ägg - inga befruktades
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll