Forum Allmän debatt - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Blir ALDRIG uppvaktad

  Ons 4 jul 2018 11:04 Läst 1560 gånger Totalt 16 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (Förstår dig) - Visa alla inlägg
 • Anonym (Först­år dig)
  Återställ
  Ons 4 jul 2018 11:04 #7
  Anonym (L) skrev 2018-07-04 08:45:29 följande:

  Jag är så besviken och ledsen på min sambo. Jag blir ALDRIG uppvaktad av honom, när vi hade varit tillsammans i tre månader fick jag en present av honom som gjorde mig så himla glad, sen dess har det inte hänt något mer. Har fått en blomma ibland, men inget mer. Jag har tagit upp detta med honom men inget händer. Han tycker jag kräver saker, men det är inte det jag gör utan jag saknar den där lilla extra romantiken. Jag gör ofta sånt för honom och skulle gärna vilja ha något tillbaka nångång.

  Han visar kärlek genom ord och beröring, det är han väldigt bra på, men att lägga ner tid och omtanke på en present är inte hans grej säger han, det ska komma spontant. Förstår inte hur han menar där riktigt.

  Jag har alltid gett han påskägg med innehåll som jag vet att han tycker om tex, själv har jag fått samma sak i ägget varenda gång som jag inte ens gillar. Det är i sista minuten han springer till Ica och slänger ihop något och det känns så jäkla trist.

  Själv köper jag små presenter till honom ofta och gör andra romantiska saker utöver ord och beröring. Jag beställer blombud, köper hans favoritgodis, lagar god mat, köper parfym och kläder som han gillar, överrasknings resor, jag får alltid planera och boka restaurang när vi ska ut och äta tex (aldrig att han gjort det eller överraskat mig med att gå ut och äta), tänder ljus och strör rosenblad på golvet och ger han massage, frukost på sängen etc etc, listan kan göras lååååång.

  Detta gör mig så ledsen bara. Han vet att jag hade gillat om han gjorde något sånt. Vi har pratat om förlovning men han är bestämd med att han vill fria, friar jag kommer han säga nej och tjatar jag/pratar om det så kommer det dröja ännu längre tills han friar. Allt det här resulterar i att jag ständigt är irriterad och missnöjd. Vad mer kan jag göra? Att prata med honom hjälper uppenbarligen inte, det enda han säger är att nångång kommer det hända (att han köper någon present) men det händer aldrig. Vi hade samma diskussion för ett år sen också....

  Någon mer i samma sits? Och till er som blir uppvaktade, hur blir ni det?


   Jag förstår din tanke och din känsla, delar den gentemot min egen karl, om än vi inte varit tillsammans överdrivet länge. Men tyvärr tror jag att det bara är så enkelt att vi måste acceptera att vi inte kan förändra någon som inte är "lagd så". Jag fick blommor en gång när vi nyligen träffats, men kort därefter fyllde jag år och han var jättegullig med fina ord, långa grattis-sms osv, men han skyllde på jobbet att han haft för fullt upp för att ordna födelsedagspresent. Nu ett par månader senare så vill han ordna detta genom att betala om jag hittat klädesplagg eller liknande när vi varit en sväng på stan, jag tycker det är såå trist att han försöker ta den enkla utvägen att jag helt enkelt sagt att jag inte vill ha en present den vägen och att då får det helt enkelt vara. Är nog inget illa menat från hans, eller din sambos sida, men jag tror att dom helt enkelt ser på hela grejen på ett helt annat sätt än vad vi gör... därför blir det i deras ögon mer att vi ställer krav än lägger fram önskemål om att bli sedda.
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll